acil yardım kızlar !!!

Bravo.
Kaç saattir ağlıyorum demiş ama tesadüfen bir yorumuna rastladım başka bir konuda. bu konuyu açmadan 10 dk önce gayet psikolojisi iyi yorumlar yapmış. Fake anlaşılan.
Bende mesajın gerçek olması imkansız demişim ama üyenin gerçek olması imkansız imiş meğerse. Offf ya artık 1000 den aşağı yorum yapana inanmıyacağım :KK62:

Bravo.
Kaç saattir ağlıyorum demiş ama tesadüfen bir yorumuna rastladım başka bir konuda. bu konuyu açmadan 10 dk önce gayet psikolojisi iyi yorumlar yapmış. Fake anlaşılan.
Evet azıcık güleyim diye yazdığım yorumdan teori üretmişsin. Bravo Sherlock.

Merhaba arkadaşlar.

Bunları yazarken ağlamaktan gözlerim kurudu. Ne yapacağımı bilemiyorum. Aşağıda sevgilimin yazdığı mesajı atıyorum. Şu an şoktayım ne yapmam lazım akıl verin.

Merhaba, sana bu yazacaklarımı yüz yüze söylemeyi çok isterdim ama buna vaktim yok. Biraz önce eski sevgilim Sevgi aradı. Telefonu açmayacaktım ama ısrar edince açmak durumunda kaldım. Onun sesini duyunca onu unutamadığımı farkettim. Zamanında beni aldatmış da olsa onu hala seviyorum bunu anladım lütfen sen de beni anla. Seninle onu unutmak için çıkmamıştım gerçekten senden hoşlanıyordum veya öyle zannediyordum ama bu gece farkettim ki ben hala sevgiye aşığım. Sen çok masum bir insansın seni kandırmak duygularınla oynamak istemiyorum. Bundan sonra beni arama hatta bu mesaja bile cevap verme böylesi ikimiz içinde daha iyi olacak. Sevgiyle bir ilişkiye başlamak üzereyim ve bu ilişkiye zarar vermeni istemiyorum. Hoşçakal.

Kaç saattir ağlıyorum unuttum .Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar. Tek bildiğim onu deliler gibi sevdiğim. arayıp geri dönmesi için yalvarayım mı yoksa sineye çekip unutmaya mı çalışayım?

Eh hanimefendi tekrardan aldatriginda boynuzlarini parlatfigi gun gelirsin aklina bos ver degecdk bir insan degilmis demekki

Belki dile kolay ama zaten bu saattwn sonra donsede sen boyle biroyle olmak isternisin ki

ne arayacaksin yaa seni sevmiyormus iste. Sana asik olmayan bir adama yalvarsan ne olacak.Seni seven biriyle mutlu ol.

fake mi degil mi ama.
bir erkek kolay kolay aldatan kıza geri döner mi ??çoook zor.
e hadi döndü bunu şimdikine böyle dümdüz herseyi açıklayarak yazar mı ?
inanmadım hiç inanamadım. zaten mesajda hic inandırıcı gelmedi.

Dediklerinize uydum aramıyorum. Bu akşam da arkadaşlarla kafa dağıtmak için içmeye gittik. Her şey güzel :)

defalarca soylenmis ama, sakin arama. zamaninda o kiz onu aldattiysa yine aldatacaktir, o zaman anlar ne b.k yedigini.

Arkadsslar konu fake degil konu sahibi fake yani erkek bence.
o mesaji gerrcekten sevgilisinden almis bir erkek;)
valla kardes hatun terk etmis seni arkadasslarinla icsende degiamez donse kabulnedecek kadar miden genismi.
bu arada burasi kadinlar kulubu erkek uye giremez.

Back
X