Acil yardım.!!!!kızlar!!!

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Kızlar bende hafif kanlanma vardı.doktor azaldığını söyledi iki gün önce.bugun benden çok koyu kahverengi leke geldi.peceteyle sildim turuncu pembemsi leke var.8 hafta 4 günlüğüm.normal.mi ? Bilmiyorum.ne olur yardım. Edin ne yapım.?

Kızlar bende hafif kanlanma vardı.doktor azaldığını söyledi iki gün önce.bugun benden çok koyu kahverengi leke geldi.peceteyle sildim turuncu pembemsi leke var.8 hafta 4 günlüğüm.normal.mi ? Bilmiyorum.ne olur yardım. Edin ne yapım.?
canım doktoruna görünmen lazım.. bu tarz akıntı ve kanama durumlarında hemen gel diyor doktorum bana.. normal bir şey değil yani..

Bence doktora git canm.Kendi doktorun değilse de Bi bakar.progestan veya crinone jel veriyorlar genelde.bazen iğne yapıyorlar .ihmale gelmez dikkat et kendine lütfen daha çok yeni

Bence doktora git canm.Kendi doktorun değilse de Bi bakar.progestan veya crinone jel veriyorlar genelde.bazen iğne yapıyorlar .ihmale gelmez dikkat et kendine lütfen daha çok yeni
Progestan kullaniyorum canım.ya ben bide çok gittim.dojtora bu kadar sık ultrasona girmem bebeğe zarar vermez mi ben çok korkuyorum.

Ya canım bıktım daha 8 hafta 4 günlüğüm.kac kere ultrasona girdim.bevege zararlı değil mi ? Korkuyorum artık.aglamsk istiyorum ya.
canını sıkma hiç zararlı olsa öyle bi alet çıkarmazlardı sanırım öyle düşünme sonuç da leke gelmiş

Ya canım bıktım daha 8 hafta 4 günlüğüm.kac kere ultrasona girdim.bevege zararlı değil mi ? Korkuyorum artık.aglamsk istiyorum ya.
canım benim gerekirse her şeyi yapmak zorundayız.. daha şimdiden bıktım falan deme.. tabii ki söylemesi kolaydır bize şuan ama inan ilaçlardan hastanelerden tiksinmiş halde doğuma gidiyoruz.. hepimiz sıkılıyoruz.. yeter ki bebekte sıkıntı olmasın.. acile git mutlaka içi rahat etmez insanın.. :(

Kahverengi leke bu ama canım. Kırmızı kan gelmedi ki ?
Kahverengi lekeler ilk 3 ayda oluyormuş benim 12. Haftaya kadar vardı ilaç iğne falan kullandım ama bundan dolayı her sıkıntı ettiğimde kahverengi lekelenme biten bikanama yıl gösterir korkma diyordu doktorum bişey olmaz inş Allah'ın izniyle ama sen yinede doktora git ihmal etme

Back
X