Acil yardım.!!!!kızlar!!!

ne yaptın canım gittin mi inşallah birseyin yoktur yazmadın da merak ettim
Canım hastane hastane dolaştık..En son kadın doğum hastanesine gittik.doktor bulduk.bakti.ve çocuk kendini temizliyor bebegin gayet saglikli kahverengi.lekeden korkma kan veya pembe gelirse kork.hafif kanama var o da bir aya geçer dedi.rahat ol dedi.oyle yani canım.esimle çok. Rahatladık hala geliyor leke.eski kanların geliyor dedi.benim kanlanmam fazlaydı azalmıştı.o kanları atıyormuş yani canım.oyle işte

Canım hastane hastane dolaştık..En son kadın doğum hastanesine gittik.doktor bulduk.bakti.ve çocuk kendini temizliyor bebegin gayet saglikli kahverengi.lekeden korkma kan veya pembe gelirse kork.hafif kanama var o da bir aya geçer dedi.rahat ol dedi.oyle yani canım.esimle çok. Rahatladık hala geliyor leke.eski kanların geliyor dedi.benim kanlanmam fazlaydı azalmıştı.o kanları atıyormuş yani canım.oyle işte
çok sevindim canım sağlıklı olsun da mühim olan o yazmayınca merak ettim seni en azından için rahatladı öğrenmiş oldun

Kahverengi lekeler ilk 3 ayda oluyormuş benim 12. Haftaya kadar vardı ilaç iğne falan kullandım ama bundan dolayı her sıkıntı ettiğimde kahverengi lekelenme biten bikanama yıl gösterir korkma diyordu doktorum bişey olmaz inş Allah'ın izniyle ama sen yinede doktora git ihmal etme[/QUO
canım benim gerekirse her şeyi yapmak zorundayız.. daha şimdiden bıktım falan deme.. tabii ki söylemesi kolaydır bize şuan ama inan ilaçlardan hastanelerden tiksinmiş halde doğuma gidiyoruz.. hepimiz sıkılıyoruz.. yeter ki bebekte sıkıntı olmasın.. acile git mutlaka içi rahat etmez insanın.. :KK43:
Gittim.canim.kahverengi leke normalmiş.bebek gayet saglikli dedi.bebek kendini temizliyor.eski.kanlari atıyor dedi.

çok sevindim canım sağlıklı olsun da mühim olan o yazmayınca merak ettim seni en azından için rahatladı öğrenmiş oldun
Aynen hiç deme canım ya.xok.tesekkur ederim.ben doktora çok. Gittim.geldim.yoruldum artık. Bide bu kadar ultrasona girmek zararlı değil mi dedim doktora.ewet zararı var dedi.ams mecburen korkuyor insan.allahim.saglikli kucağıma almayı nasip etsin.

Aynen hiç deme canım ya.xok.tesekkur ederim.ben doktora çok. Gittim.geldim.yoruldum artık. Bide bu kadar ultrasona girmek zararlı değil mi dedim doktora.ewet zararı var dedi.ams mecburen korkuyor insan.allahim.saglikli kucağıma almayı nasip etsin.
amin canim hepimize insallah ben 2 kere girdim ultrason a bi kese gordum 5 haftalikti tam bi de 6 haftalikken bebisi ve kalp atisini bi daha gitmedim bekliyorum simdi esim de olmayinca gitmedim hic yaptiklari birsey yok bu haftalar da idrar kültürü kan tahlilleri ni yaptirdim

amin canim hepimize insallah ben 2 kere girdim ultrason a bi kese gordum 5 haftalikti tam bi de 6 haftalikken bebisi ve kalp atisini bi daha gitmedim bekliyorum simdi
Canım benim basta çok sorunlu oldu gitmek zorunda kaldım.bundan sonra gitmem.bir daha inşallah

Çok şükür canım çok sevindim.ama sen yinede ayaklarını uzat yat dinlen güzelce yorma kendini

Back
X