Acil yardım kızlar

iklimm-26

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
174
80
18
35
Merhabalar. En son adet tarihim 19 subat. 19 mart da adet olmam gerekiyordu olmadım. İki güne bi değerlendirdik.hamileliğe dair tek belirti adet gecikmesi. Adetim gecikeli 12 gün oldu test yapıyorum negatif çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir

Merhabalar. En son adet tarihim 19 subat. 19 mart da adet olmam gerekiyordu olmadım. İki güne bi değerlendirdik.hamileliğe dair tek belirti adet gecikmesi. Adetim gecikeli 12 gün oldu test yapıyorum negatif çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir
Canım kan testi yaptır.gebelik testi yanlış sonuçlar verebiliyor.niye bekledin bu kadar.hic adetin gecikirmiydi??

3 aydır bebek düşünüyoruz. O günden beri adet düzensizliğim başladı. Onun öncesinde adet düzensizliğim çok yoktu. 12 gün geçmiş silik de olsa testte çıkması gerekmez miydi. Kan testine de gitmedim

3 aydır bebek düşünüyoruz. O günden beri adet düzensizliğim başladı. Onun öncesinde adet düzensizliğim çok yoktu. 12 gün geçmiş silik de olsa testte çıkması gerekmez miydi. Kan testine de gitmedim
Canım hemen kan testi yaptır bekleme.cocuk düşünüyorsanız bir kontrole gitmen gerek.bazi insanlarda çıkmaya izliyor. Örnek çookkk. Bekleme git hadi.

Köydeyim su an. Carsamba gidebilirim anca. Bu 3 ay içinde 3 defa gittim doktora bütün her şeyime baktı her şey normal. Sadece d vitamini eksik çıktı biraz. Onun da hamileliğe çok engel olmadığını biliyorum.

D vitamini hamilelik için önemli canım.. bu kadar geciktiysen geç döllenme de olabilir bu yüzden idarda cikmiyo olabilir. Inşallah hamilesindir bir an önce kan testi vermelisin

Geç döllenme olduysa idrar testinde hemen çıkmaz, kan testine baktırın ufakta olsa belli olur orda.

Gec döllenme olabilir :) ben 9 gün gecikmeyle gitti. Kan/idrarda cikmadi. Ertesi gün izine gittim arabayla 20 saat... 2 hafta sonra mide bulantisiyla kendini belli etti minik cadi. Burda doktora gittigimde 1bucuk haftalikmis o yüzden cikmamis. Yani 23-24. Gecikme günde falan anladik. Rahatsizlanmasaydim yine anlamicaktik -.- burdaki doktor korunmayi biraktigin icin (hapla) 3 aya kadar gecikmesi normal demisti. Amaaaaaa göbüsüme bebis gelmis haberi yok ;)

Back
X