acil yardım kızlarrr..derdim büyükkkkkkk

sln_86

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
21
0
16
Kocaeli
slm kızlar bn 3 yıllık evliyim ve eşimle severek evlendik ama zaman içinde ne oldu bilmiyorum biraz uzaklastık ama iyiyizz yne şükürr.Ama bnm asıl derdim lise yıllarım da 4 yıllık cok delidizgin yasadıgım bi ilişkim olmuştu ve 1,2 aydır o cocugu görüyorum nerdeyse her gece rüyalarımda yne onunla birlikteyimişim ögle gercek oluyo ki ilk zamanlarda önemşememiştim ama cok sıklastı ve bu rüyalarım ve gün boyuncada hep aklıma geliyo rüyalar cıkamıyorum etkisinden böle oluncada sanki eşime ihanet ediyomuş gbi hissediyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hayr sorunum ne anlamıyorum yardım edin ltfn...

canım selam öncelikle
hani yazının başında dmişsin ya
eşimle şimdi aramızda mesafe var vs diye
bence farkında olmadan beynin ikisini mukayese etti
ve bu rüyana yansıdı çok üstüne düşme bide sanırım normaldede görmüşsün
o da rüyana girmesine neden olabilir..aslında mesele uyandığında ohh deyip yanındaki insana bakıyosan ve
rahatlıyosan sorun yok çünkü eski sevgili sonuçta belliki 4yılın ardından ayrılık kötü şekilde olmuştur
mesela sana kötü gözüken bi yanı olmadı mı hiç eski sevgilinin mesela rüyanda onu görünce aklına bunu getirip uyandığında rahat edebilirdin..çok karışık oldu farkındayım :1:

canım selam öncelikle
hani yazının başında dmişsin ya
eşimle şimdi aramızda mesafe var vs diye
bence farkında olmadan beynin ikisini mukayese etti
ve bu rüyana yansıdı çok üstüne düşme bide sanırım normaldede görmüşsün
o da rüyana girmesine neden olabilir..aslında mesele uyandığında ohh deyip yanındaki insana bakıyosan ve
rahatlıyosan sorun yok çünkü eski sevgili sonuçta belliki 4yılın ardından ayrılık kötü şekilde olmuştur
mesela sana kötü gözüken bi yanı olmadı mı hiç eski sevgilinin mesela rüyanda onu görünce aklına bunu getirip uyandığında rahat edebilirdin..çok karışık oldu farkındayım :1:

evet haklısın cnm anladım bn ne yazmak istedigini tsk :)
evet eşimle yazın 1 ay gbi bi ayrılıgımız oldu ayrı yasadık ozaman zarfında aklıma geldi eskiler onunla olsaydı dha mı iyi olurdu vs gbi düşünceler ama barıstık yne eşile gecti sanmıstım ki yne basladı bu aralar ama gecicek inşş... :(

evet haklısın cnm anladım bn ne yazmak istedigini tsk :)
evet eşimle yazın 1 ay gbi bi ayrılıgımız oldu ayrı yasadık ozaman zarfında aklıma geldi eskiler onunla olsaydı dha mı iyi olurdu vs gbi düşünceler ama barıstık yne eşile gecti sanmıstım ki yne basladı bu aralar ama gecicek inşş... :(

canım evli değilim diye yadırgayabilirsin ama
meselenin aslında evli olmakla da bi ilgisi yok
neyse bence eşinle bu aralar güzel zamanlar geçirmeye bakın dışarı çıkın bi yerlere
yada evdeyken hoş bi yemek yiyin ne biliim bide kesinlikle eski sevgilin çok fazla aklına geliyosa
kesinlikle kötü yanlarını hatırlat kendine sanıyorumki iyi biri olsaydı yada iyi demeyelim de
doğru biri olsaydı zaten yanındaki eşin o olurdu

canım evli değilim diye yadırgayabilirsin ama
meselenin aslında evli olmakla da bi ilgisi yok
neyse bence eşinle bu aralar güzel zamanlar geçirmeye bakın dışarı çıkın bi yerlere
yada evdeyken hoş bi yemek yiyin ne biliim bide kesinlikle eski sevgilin çok fazla aklına geliyosa
kesinlikle kötü yanlarını hatırlat kendine sanıyorumki iyi biri olsaydı yada iyi demeyelim de
doğru biri olsaydı zaten yanındaki eşin o olurdu

katılıyorum arkadasım cunkü tek çözümü bu gibi geliyor bana da .

Back
X