ACİL YARDIM !!! Kolay doğum Çiçeği

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
358
36
arkadaşlar şuanda arkadaşım doğum için hastanede
fakat sabahtan beri suni sancı verilmesine rağmen doğumu qerçekleşmedi
bir çiçek varmış hz.fatıma validemiz doğum yaparken kullandığı çiçek
doğum anında bu çiçek suya konulunca açıyormuş falan
bende bu çiçek var fakat ben bunun ne kadar sahih olduğunu bilmiyorum
bu çiçeğin hikmeti sahihmidir?
bilen varsa acil yardımcı olsun
eğer sahihse eşimle şimdi hastaneye qidicez ve çiçeği suya koyucaz doğumun qerçekleşmesi içinbilmiyorumkismile:gitme:

Canım önemli olan inanmak sonuçta koyunca bir eksisi olmayacak inşallah faydalı olur arkadaşına ablam mekke den getirmiş di bizdede var..Hemen suya koy bence el gibi açıyor kısa zamanda..

koy canim o cicegin hikmeti gercektir.. allah arkadasina hayirli dogumlar nasib etsin

fatıma anamızın çiçeği ya da mekke çiçeği diyorlar o çiçeğe fatıma anamız doğumlarında yaparmış çiçeği suya koyarmış ve o kuru çiçek açılırmış rahimde tıpkı o çiçek gibi açılır doğum kolaylaşırmış ,bende de var medineden getirdim , götür canım arkadaşına ALLAHIN izniyle doğumu kolaylaşır inşallah ..

bende ilk defa duydum ilginç birşeymiş
yarın bende doğuma gidiyorum suni sancı verilecek banada dua edin kızlar banada :Saruboceq:

bende ilk defa duydum ilginç birşeymiş
yarın bende doğuma gidiyorum suni sancı verilecek banada dua edin kızlar banada :Saruboceq:

allah yardimcin olsun canim bir avazda kurtarsin allah insallah
ben de cars. gunu sezeryan olucam kismetse allah saglikla sihhatle yavrularimizi kucagimiza almayi nasib etsin insallah

belki aktarcılarda vardır araştırmak gerekiyor, mekke çiçeği ya da fatıma anamızın çiçeği diye geçiyor , arkadaşlar birde bu çiçeğin duası var bilen var mı ?

Annanem carsamba günü umre ziyaretine gidiyor. Söyleyimde alsin bari ama kadincagiz orda nasil derdini anlatacak kolay dogurtan çicek diye bilmiyorumkismile
Birde nasil yapicaz, nezaman yapicaz bunu ¿¿¿ Iyi bilen biri anlatabilir mi lütfennn

Annanem carsamba günü umre ziyaretine gidiyor. Söyleyimde alsin bari ama kadincagiz orda nasil derdini anlatacak kolay dogurtan çicek diye bilmiyorumkismile
Birde nasil yapicaz, nezaman yapicaz bunu ¿¿¿ Iyi bilen biri anlatabilir mi lütfennn

canım bu çiçeğe orada mekke çiçeği deniliyor mekkede satılıyor .anneannene söyle umre hocasına desin hoca bir kağıda mekke çiçeğini arapçasını yazsın, hocaya sorsun nerede bulacağını yardımcı olurlar , mekke de kapalı alışveriş merkesi var uzunlamasına çarşı orda da bulabilir ,satıcıya arapça yazılı kağıdı okutsun söylerler olup olmadığını ..
nasıl kullanılacağını sormuşsun bende medinede tanıştığım arkadaşımdan öğrendim bana orada hediye etti , hamile bayanın suyu gelince , o çiçeği suya koyacakmış çiçek açılacakmış rahimde ALLAHIN izniyle çiçek gibi açılacak doğum kolaylaşacakmış , birde duası varmış o duayı akrabası biliyormuş bi türlü soramadık onada duayı bulamazsak bildiklerimizi okur YA ALLAH BİSMİLLAH DER GİRERİZ DOĞUMA :) , bu arada onun o akrabası yapmış onun doğumunun kolay olduğunu söyledi , hayırlısı RABBİMDEN ..

bu arada anneannenin umresini ALLAH kabul etsin bizede RABBıM hacılığı nasip eder inşallah (amin)

o çiçeğin suyunu ablamda içmişti doğuma yakın zamanda doğomunun cok kolay olduğunu söyledi normal doğum yaptı bence iç

o çiçeğin suyunu ablamda içmişti doğuma yakın zamanda doğomunun cok kolay olduğunu söyledi normal doğum yaptı bence iç

canım ablan çiçeğin suyunu mu içti ? ilk kez duydum , çiçeğin suyunun içildiğini bilmiyordum bi araştırmam gerekli , birşey soracağım bu çiçeğin duası varmış ablan biliyor mu sorabilirmisin ?

Back
X