ACİL YARDIM !!! Kolay doğum Çiçeği

kızlar çiçegi bende buldum halam umreden getirdi dün agaç şklinde kuru bi çiçek ama nasıl kullanıldıgını bende bilmiyom bilenler yardım etse çok iyi olur

kızlar doğum sancıları başladığında suya koyucaksınız o açıldıkça rahimde açılacak ALLAHIN izni ile kolay bi doğum olucak ama sakın o suyu içmeye filan kalkmayın..

ya herkes başka şekil tarif vermiş biri sadece çiçeği suya koy diğeri iç diğeride kaynat iç demiş.hangisi doğru acaba keske o çiçekten buralardada olsada bizde doğumda suya koyup kolay doğum yapsak. bilmiyorumkismile

kızlar ben bu çiçeği test edip onayladım kaydirigubbakcemile2
3 ay önce bu çiçek vesilesiyle kolay ve normal bir doğum yaptım çok şükür
hamile olanlara da kesinlikle tavsiye ediyorum
eğer çevresindeki birinde bu çiçekten bulunan varsa
ödünç isteyip kullansın doğumunda...

ben sancı çekerken suyundan içtim..
bi sorun yok içebilirsiniz kızlar
hatta doğumhaneye inerken bayağı bir
kafaya diktim şişeyi sırnaşık şey

o çiçekten ablamda vardı bırı hacdan getırmıstı ıkı tane bırını bana saklıyoz ablamın sancıları baslarken bır bardak suya koyup dua okuyosun acılıyo çok enterasan ama ablamın dogumu cok zor oldu sonra sudan cıkarıp kaldırmıstım baktım tekrar kapanmıs

bende ilk defa duydum bende 25 haftalık hamileyim ama normal düşüüyorum allahın izniyle inş bakalım acaba aktarcılardan bulabilirmiyiz

Rahim otu deniyormuş kızlar bende çok isstedim getirtmeyi ama yakınlarımız umreye gittiğinde haberim yoktu şimside bi süre giden olmayacak türkiyede bulabilceğimiz biyer varsa kargoyla getirtmeyi düşünüyorum ama bulamadım henüz

bende ilk defa duydum bende 25 haftalık hamileyim ama normal düşüüyorum allahın izniyle inş bakalım acaba aktarcılardan bulabilirmiyiz

aktarcıda varmı bilmiyorum bilmiyorumkismileama inşallah bulabilirsin canım
bana qörmcem umreden qetirmişti

ayyy bende araştırayım bu çiçeği... ben henüz 13. haftadayım ama bi kaç ay sonra hac zamanı başlayacak, şimdiden getirtelim...

bana bizzat hacıdan geldi, ama saolsun hiç bir yararını görmedim,1 cm bile açıklığım olmadı,sezeryana girmek zorunda kaldım.. çok isteyerek aldırmıştım,gereksiz olarak görüyorum şuanda..ya da bende bir işe yaramadı..

meryem ana eli veya fatıma anamızın eli diyorlar...sadece mekkede bulunuyor biliyorum..gidenlerden ıstemek lazım..hikmeti tabıkıde var bizzat yakınlarımda şahit oldum...doğuma gitmeden dua okunarak suya konur, hamile kişi az bişi o sudan içer ve doğuma gider..suda o el açıldıkça rahimde açılır...hatta kalan su çocuğu olmayanlara verilirse hamile kalırmış ...inanmak lazım tabi öncelikle

meryem ana eli veya fatıma anamızın eli diyorlar...sadece mekkede bulunuyor biliyorum..gidenlerden ıstemek lazım..hikmeti tabıkıde var bizzat yakınlarımda şahit oldum...doğuma gitmeden dua okunarak suya konur, hamile kişi az bişi o sudan içer ve doğuma gider..suda o el açıldıkça rahimde açılır...hatta kalan su çocuğu olmayanlara verilirse hamile kalırmış ...inanmak lazım tabi öncelikle

evet canım öyle kesinlikle...

Back
X