Acil yardım konu bebeğim :((

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Kızlar bu saat oldu hala uyuyamadım saat ikide yattık normalde 2 saat en fazla 3 saat arayla uyanıp emen altı değiştirilen bebeğim bu saat oldu uyumuyor yani kucağımda uyutuyorum mışıl mışıl uyuyor beşiğine bırakınca 10 dakka geçmeden çığlık çığlığa ağlaya ağlaya uyaniyor..

Kucağımda hemen uyuyor ama gazı yok karnı tok yatmadan yıkandı normalde rahat uyur 10 dakika geçmeden uyanıyor. Neden olabilir?

Ama kucağımda anında uyuyor. Çok yorgunum ölmek üzereyim sanki artık ağır gelmeye başladı vücuduma taşımaktan. :( Bir aylık oldu bu gün

İnce bir battaniyeyle hafif sikica bir kundak yapın. Kendini ana rahminde gibi güvende hissedip daha rahat uyuyacaktir. Amerika da bana hemsire tavsiyesiydi. İki çocuğumda da kullandım.

İnce bir battaniyeyle hafif sikica bir kundak yapın. Kendini ana rahminde gibi güvende hissedip daha rahat uyuyacaktir. Amerika da bana hemsire tavsiyesiydi. İki çocuğumda da kullandım.
Bende kundakliyordum önceden :))) son bir haftadır kundakladigim anda ikinip sıkılmaya başlıyor morartiyor kendini kollarını çıkarmak için :(

Çok sıkmayın. Benimkiler daldıktan sonra kolları çıkabiliyordu. Bi de yeni bebek deneye yanıla en kolayını kesfedeceksiniz. Gazi olmadığına emin olun ama. En büyük uyku düşmanı genelde gaz oluyor.

Bir aylkken olur oyle bnde cok siknti cektm ama sorunu meger ac kalmasiymis sutum yetmdigi icn mamaya basladm smdi rahatm ama bnde iki tne vr gece sbaha kadr oturuyz sabh aksma yatiyzz

Iyi bari soylersn dr sıkma canini bebek bu.bnmki karnimda ama nezaman uyansam onunda uyanik oldugunu goruyom uyumasamda hep uyanik :))

Benimkide öyleydi :) doğdu gene hep uyanık normalde iyiydi ama :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin musmutlu büyütürsunuz inşallah :)))

Çok sıkmayın. Benimkiler daldıktan sonra kolları çıkabiliyordu. Bi de yeni bebek deneye yanıla en kolayını kesfedeceksiniz. Gazi olmadığına emin olun ama. En büyük uyku düşmanı genelde gaz oluyor.
Yok valla her agladiginda baktım çıkarmaya calistimda yok şimdi uyudu sonunda inşallah uyanmaz hemen

Bir aylkken olur oyle bnde cok siknti cektm ama sorunu meger ac kalmasiymis sutum yetmdigi icn mamaya basladm smdi rahatm ama bnde iki tne vr gece sbaha kadr oturuyz sabh aksma yatiyzz

Bende öyle olcam sanırım :)) sutunuzun yetmediğini nerden anladınız . Benim geliyor gibime geliyo kendi birakiyo memeyi o bırakınca da akmaya devam ediyor acaba yetmiyomu benimde dicem en son hazır mama yaptim verdim icmedintok :(

Senn ki ac kalmiyr buyk ihtimalle ama ilk ay zor gecer zatn 1. 2 saat uyr acikir altna yapr aglr idare et canm ikinci aynda rahtlarsn

Bende kundakliyordum önceden :))) son bir haftadır kundakladigim anda ikinip sıkılmaya başlıyor morartiyor kendini kollarını çıkarmak için :KK43:
Bebeğinizi kucağınıza almadan önce altına bir battaniye serin,o battaniye ile alın uyutun,uyuyunca battaniyeye hafifçe sarıp onun sıcaklığıyla koyun yatağına,muhtemelen uyanmaz.
Benim kızımda emerken kucağımda uyurdu,yatağa bırakınca uyanırdı,bu yöntem bizde işe yaradı. Anlamiyordu ısı farki olmayınca sanırım bıraktığımı.

Benim bebeğimde uyumuyordu , sütüm yetmemiş mama verdim o zaman rahatladı. Önce iki göğsünüzde 15-20 dk emzir, ikinci emzirdiğinde son bıraktığın memeden başla, sonra mama teklif et eğer alıyorsa doymamıştır. Ben gaz damlası kullandım ilk aylar, tehlikesiz, vücut kesinlikle emmiyor sadece bağırsaktaki gazı toplayıp atıyor. Kundağı tekrar tavsiye ediyorlar, sıkı olmamak şartıyla.
Bütün bunları yaptıysan yapacak bişey Yok çok zor olacak ama ağlatacaksın :( Benin doktorum ilk aylarda az ağlar yorulur uyur demişti şimdi eğer ağlatmazsan sonraki aylarda daha çok ağlar demişti.
4-5 Aydan sonra şekeri düşmez gece mesela 12-7 uyuyabilir demişti ki benim bebeğim şimdi gece uyanmadan uyuyor maşallah.
Birde beyaz gürültü sesleri çok işe yarıyor. Fan sesi falan. White Noise diye uygulamalar var ya da YouTube da . Bebek anne karnında benzer sesler duyuyormuş galiba. Benim bebeğimin uykuya dalmasını kolaylaştırıyordu.

Back
X