arkadaşlar merhabalar.aranızda tüp bebekte transferden önce kromozom testi yaptıran varmı?deneyemli arkadaşlardan bilgi istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.kocaman öpücükler:uhm:
arkadaşlar merhabalar.aranızda tüp bebekte transferden önce kromozom testi yaptıran varmı?deneyemli arkadaşlardan bilgi istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.kocaman öpücükler:uhm:
merhaba hituci nasilsin ? canim ben hic duymadim bu testi gereklimi acaba yoksa sorun olmasi muhtemel kisileremi (ailede kalitsal rahatsizligi olan) yapiliyo? benide acil bilgilendirirsenizz sevinirim
canım eşim kan tersti yaptırmıştı kromozomların dizilişinde sorun varmış.sosyal hayatını etkileyen bir sorun yok sadece spermlere etki ediyormuş.transferden önce embriyolara test uygulanacak ve sağlıklı olanlar transfer edilecek Allah nasip ederse.evet kalıtsal bir sorunmuş ve aileden geliyormuş.dr lar şüphelendikleri hastalara yapıyorlar bu testi.kötü bişe değil ama yinede kimsede çıkmaz inş.bende kısa süre sonra yumişlerimi toplatcam haftaya olur herhalde.sen nasılsın canım hamileydin sen demi?kocaman öpüyorum.a.s.
selam canim benim esimde 47 xxy cikti,ve aileden kimsede yok bu,sadece benim esimde cikti bizi genetik hastaneside yolladilar bilgi edinmemiz icin,ama egerki esimde tese yoluyla sperm bulunurda ben hamile kalirsam,erkek cocuk olursa ona gecme yani irzi olma ihtimali de var ama kiz olursa sorun olmazmis
benim esimde hic sperm yok yani azosperm,o yüzden tese yoluyla sperm aranacak,doktor sperm bulunursa test yapilcani söyledi,isteyip istememek size kalmis sonra dedi,insallah rabbim ciktigimiz bu yolda hepimizi hayirlara ulastirir canim,senin esindedemi ayni sonuc cikti yani 47xxy canimcanım teşekkür ederim ilgilendiğin için.embriyolar testten geçecek transferden önce ve sağlıklı olanlar trasfer edilecek ozaman ırsi olma ihtimali olmuyormuş.imkanınız varsa sizde testten geçirin.tabi bu benim düşüncem en iyisini yine siz bilirsiniz kocaman öpüyorum Allaha emanet ola.s.
benim esimde hic sperm yok yani azosperm,o yüzden tese yoluyla sperm aranacak,doktor sperm bulunursa test yapilcani söyledi,isteyip istememek size kalmis sonra dedi,insallah rabbim ciktigimiz bu yolda hepimizi hayirlara ulastirir canim,senin esindedemi ayni sonuc cikti yani 47xxy canim
arkadslar benden kromozom testi istediler eger esımde veya bnde bı roblem cıkarsa tüp bebekmı yapılması gerekıyor cvp verrsenız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?