Amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek yaptıranlar

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
522
206
18
30
Kızlar merhabalar🌸 içinizde amh düşüklüğü sebebiyle daha önce tüp bebek yaptıran ya da şu an süreçte olan varsa birbirimize destek olalım tecrübeleri aktaralım. Benim yaşım 30 amh 0.39 yarın tüp bebek doktoruna gidip süreci başlatacağım inşallah

Kızlar merhabalar🌸 içinizde amh düşüklüğü sebebiyle daha önce tüp bebek yaptıran ya da şu an süreçte olan varsa birbirimize destek olalım tecrübeleri aktaralım. Benim yaşım 30 amh 0.39 yarın tüp bebek doktoruna gidip süreci başlatacağım inşallah
Ne kdar süredir olmuyo yaşım 32 amh bazen 0.80 bazen 0.60 bir yildr olmuyo galiba bnde basliycam tüp bebege

Ne kdar süredir olmuyo yaşım 32 amh bazen 0.80 bazen 0.60 bir yildr olmuyo galiba bnde basliycam tüp bebege
11 ay oldu korunmayı bırakalı son 3 ay ilaç kullandım dün regl oldum yarın doktora gidiyorum. 3 ay önce öğrendim amh düşüklüğünü bir kere baktırdım sadece. Kaç Folikül görünüyor sizin

11 ay oldu korunmayı bırakalı son 3 ay ilaç kullandım dün regl oldum yarın doktora gidiyorum. 3 ay önce öğrendim amh düşüklüğünü bir kere baktırdım sadece. Kaç Folikül görünüyor sizin
8veya 9 bu ay klomenle denedim yine yok olmadi hangi ilaçları kullandınız siz

Sizin sayınız iyi ama şansınız fazla baya tüp bebekte benim 3 5 arası görünüyor o yüzden havuz yöntemi yapılacak
Niye olmuyo yani sonucda bir yumrta yeterli deniliyo bnde öğreneli 6ay oldu bu ayda 8 veya 9 nisan ayın da da 8veya 9 göründü

Bizde de öyle eşimin sonucu çok iyi. Hsg temiz çıktı. İşte amh düşük olunca kalite de düşüyor sanırım o yüzden olamıyor bir türlü. Sizin hormon testleriniz nasıl peki onları da bi
20 gün önce yptrdgmi yazım amh 0.60 estradiol60 fsh10 lh 4.7 prolaktin 19 hormnlarima birsey diyn yok norml diyolr fsh değişiyo aya göre geçen 6 diydi

Back
X