Amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek yaptıranlar

Doktorunuz mu verdi o mfk dediğinizi. Yani multivitamin kullanmaktansa vücudunuza gerekli olanları kullanmak daha iyi bence tabi siz yine doktorunuza danışırsınız
Aslında o vermedi bu adam çok ünlü Instagram adresi var kadın doktoru çok da pahalı vitaminleri kullanıyorum uzun zamandır sizce zararı olur mu kullanmamın doktora mı sorayım

Aslında o vermedi bu adam çok ünlü Instagram adresi var kadın doktoru çok da pahalı vitaminleri kullanıyorum uzun zamandır sizce zararı olur mu kullanmamın doktora mı sorayım
Yani bence takviyelerde doktorlara sormanız çok daha mantıklı sizin neye ihtiyacınız varsa o söyler zaten marka da önerir hem ya da embriyologlara falan danışabilirsiniz

Ben kullandım bende işe yaradı mfk takviyelerini herşey çocuğumuz için ve inanın bana faydası çok oldu..ilk ay fit paketi kullandım 2. Ay normal takviyelerle 5 kilo verdim kendiliğimden ama vicudum bir kendine geldi saç dokulmem geçti uykularım düzene girdi daha dinç ve enerjik yaptı beni

Kizlar lutfen ama lutfen saglikli- yumurta gelistirici diyet uygulayin 🙏🏻🙏🏻 yumurtalar gelisebiliyor kaliteleri artiyor ve tutma olasiligi cok daha yükseliyor. Bugunden itibaren dogru sekilde beslenirseniz 2-3 ay sonrasinin yumurtalarina etki etmis oluyor. Lutfen dişinizi sıkın, diyet yapin. Diyet dedigim az yemek degil. Bazen gereginden fazla bile yemeniz gerekebiliyor. Diyetisyenkevseri takip edin instagramdan. Mutlaka kirmizi meyve sebze berry ler tuketin, her gun. mesela yaban mersini,. Umarim sizin icin de iyi olur. Ben 2 tup denemesi sonrasi diyet uygulayarak 3.de basardim 🙏🏻🧿 Amh im da yukseldi. Yasim 42. Ben yaptiysam siz de yapabilirsiniz 💪🏻🤞🏻🫶🏻
İyi günler, Yaban mersininin kurusu olurmu acaba.

Merhaba. 29 yaşında Nisan ayında AMh’ın 0.3 olduğunu öğrendim. Tüp bebeğe başladık. kere opu oldu. Tutmadı. 3. Tedavimi Temmuzda tam 30 yaşında başladım. AMh değeri bu sefer 0.76 çıktı ama folikol 1 tane büyüdü. 1 yumurta opu oldu. Döllenmedi. 4.tedavi için biraz dinlenmek istedim. Üst üstte çok tedavi gördüm. Döndürülmüş embriyom vs yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🫂
Merhaba , Amh 0.3 iken 0.76 nasil cikti ki sonucta azalan bisey degil mi , o kismi anlamadim

Öncesi için mi soruyorsunuz yoksa tedavi başlamasıyla ilaçlar için mi
aslında her ikisi için de sordum. benzer durumlarımız var da ben de 28 yaşındayım amh değerim 0.4 ama bende tek yumurtalık var. açıkcası tüp bebek sürecine girmek korkutuyor doğal olmaz mı diye zorluyoruz sadece :) bir de düzgün doktor çok önemli hangi ildesiniz siz hangi doktora gidiyorsunuz

merhaba klomeni size doktor mu söyledi tüp bebek tedavisine başladıktan sonra mı verildi acaba
Tüp bebeğe başlamadım klomen kullandım olmadi bu ayda famera ve catlatma ignesi denedip bekliyrm olmzsa tüp bebeğe basliycm

aslında her ikisi için de sordum. benzer durumlarımız var da ben de 28 yaşındayım amh değerim 0.4 ama bende tek yumurtalık var. açıkcası tüp bebek sürecine girmek korkutuyor doğal olmaz mı diye zorluyoruz sadece :) bir de düzgün doktor çok önemli hangi ildesiniz siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ben Samsun medikalparktayım. Yani ben sürece yeni başladım sadece 1 kere Opu oldum ama açıkçası şu ana kadar hiç zorluk yaşamadım. Opu öncesi yumurta büyütmek için iğneler kullandım sonra toplandı şimdi transfer bekliyorum kendi sürecim adına zor geçen bir durum olmadı. 1 seneye yakın denedik daha fazla doğal olsun diye diretmedik süreç daha iyi gidiyor bence beklenti anlamında

Back
X