- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
ayrı ayrı olunca güzel. ama iki ozellik aynı makinede sakat.makinam kurutmalı değil ayrı kurutma makinam var
onun da yaraları var
ondan da hiç kırışıksız çıkıyor
kışın çok işe yarıyor
tişört ve havlu için ayrı gömlek pantolun vs ayarı ayrı zaten
yıpranmıyor
hatta üzerinde kurutma yapma denilen marka gömleklerini bile atıyorum eşimin
bir kaç düğme kırıldı arada o kadar o da belki kendileri eskimiştir makine ile ilgili değildir zira hepsinde olmuyor
Kırısıklıktan kastım çöp gbi cıkıyor berbat yani
Benim makinamın da kolay ütüleme modu var ama bir işe yaramıyor:))))
Atleti falan gectim ben artık kazakları hırkaları ütülüyorum resmen derin izlerle cıkıyor makinadan
Yok canım ya çokta da azda da denedim
Aynı sorun devam
Bana da kurutma olayı cok mantıklı gelmıyor
Sanki kuruturken de camasırlar yıpranacak gbi
Hissediyorum
5 kg kapasitesi varkaç kilo makine kaç tane atıyor ve hangi programda yıkıyorsunuz
örneğin ben MİX 30 derecede 7 erkek gömleği atıp kolay ütüleme ve ilave durulama ile yıkıyorum
süresi de 1 saat 14 dakika
gıcır şekilde çıkıyorlar
ama 7 değil de 14 atarsam sıkışır kırışırlar makinam 8 kg lık ama hassas ayarlarının kg ı düşük oluyor
8 kg sadece pamuklular için geçerli
Benimde bosch 3 senedir kullanıyorum çok sukur bir problem yasamadim 600 devirde bu kadar kırışık çıkarması ilginç gerçekten acaba çok mu dolduruyorsunuz tekrar servisi cagirsanizEn düşük deviri 600 devir canım
600 de yıkıyorum
Çok da az da dolsa aynı sekilde cıkıyorBenimde bosch 3 senedir kullanıyorum çok sukur bir problem yasamadim 600 devirde bu kadar kırışık çıkarması ilginç gerçekten acaba çok mu dolduruyorsunuz tekrar servisi cagirsaniz
5 kg kapasitesi var
Tam doldugu da oluyor dolmadıgı da oluyor
Süresi kısa benimkinin 30 dakikada 30 derece
Tabi beyazları 60 da yıkıyorım 1 saat sürüyor
Ne zaman aldınız modeli nebenim de makinam bosch ama çok memnunum. Tıka basa doldururum hem de , kolay ütülemeyi seçmişssem bide çok az kırışıklıkla çıkıyor. 800 devirde yıkıyorum ben.
Saol cnmVestel alma. arçelikten şaşma. Siemens de güzel ama bosh ile aynı fabrikada üretiliyor iyi araştır. kurutma makineli yıkamalı alma.
benden bu kladar iyi geceler :)
Tamam bir de ona bakayım :)işte o 30 dakika 30 dereceye internetten bakın ne kadar atılıyor çamaşır mesela
muhtemelen 1,5 2 kg atılması gerekir fazlası kırışır
60 da yıkanan beyazlar da 5 kg max olur
avantixx 8 yazıyor. 4 yıl oldu.Ne zaman aldınız modeli ne
Bavantixx 8 yazıyor. 4 yıl oldu.
bu modelde ikinci öneri hadi bakalım :))avantixx 8 yazıyor. 4 yıl oldu.
B
bu modelde ikinci öneri hadi bakalım :))
Benim de 3 yıl olmadı Samsun dijital ekran sıkarken cocugu uykusundan uyandırıyor . Siz hiç sordunuz mu servisine falan bu durumu ?Benimkide samsung dijital ekranlı ama 3 yıl bile olmadan pert!!!Sıkma yaparken apartmanı ayağa kaldırıyo bende değiştirecem bu konuyu açmanız iyi oldu en azından fikir sahibi olurum bende
Dediki 800 tl ye yapılır biz biraz geç kaldık yalnız 6 aydır falan öyle o yüzden masraf fazla çıktı bizde yeni makina almaya karar verdik.Benim de 3 yıl olmadı Samsun dijital ekran sıkarken cocugu uykusundan uyandırıyor . Siz hiç sordunuz mu servisine falan bu durumu ?
Benim dr bosch ve ben çok memnunum acaba çok yüksek devirde mi sıktırıyosun?Konumu ltf tasımayın
Diğer forumlarda bir çözüm bulamadım
Kızlar merhaba,
bosch marka çamaşır makinamdan hiç memnun değilim.
Çamaşırları inanılmaz az su ile yıkıyordu, servis çağırarak su girişini biraz daha açtırdık.
İlk zamanlarda çamaşırlarımın arasında top top deterjan kalıntıları oluyordu. su girişini açtırınca bu durum düzeldi.
Çamaşırlarım o kadar burusuk cıkıyor ki, sanki butun camasırları elımızle alıp sıkmısız ve o sekılde kurumaya bırakmısız gibi çıkıyor makınadan, sanki hiç silkeleyip asmamısım sepette oldugu gbi kurumaya brakmısım gbi
inanın bir atleti dahi ütülemem 5 dakıkamı falan alıyor
nevresımlerımin üzerinde yuzlerce kırısıklık oluyor ütü ile acmak ıcın resmen savasıyorum
temız yıkamasında bır problem yok ancak bukırısıklıktan nefret edıyorum
inanın kazaklarımı bıle utuluyorum hırkalarımı da
Çorapları bile ütülüyorum yani düşünün halimi
annemın camasır makınası arçelik ama eski model aynısını bulamıyorum
Bir arkadasım samsung eco bubble 8 kg önerdi
Nette yorumları okudum hoşuma gitti ama bir de size danısmak istedim.
Bir de kurutmali mi kurutmasız mi alsam karar veremedim
Yine cok pahalıya alıp memnun kalmamaktan korkuyorum
Siz neler önerirsiniz?