Selam
uzun süredir takipcisi oldugum bu siteye bugün kuzenim icin üye oldum. Uzun zaman önce maalesef burdada sürekli adi gecen bir doktora ameliyat oldu ve memesini kaybetti. 1 meme ucu tamamen siyah yok oldu digeri yamuk yumuk kesilmis meme ucundan eser kalmamis.
(izin aldiktan sonra resim yükleyebilirim)
Kendisi suanda psikolojik destek aliyor ama ne zaman dus alsa yine aglama krizine giriyor.
Ne yapacagimizi bilmiyoruz acil revizyon icin doktor ariyoruz Allah rizasi icin ayni durumu yasayanlar veya tanik olanlar yardimci olabilirmi?
sizce böyle bir sey doktor ihtimali olmadan olabilir mi? meme ucunu mahvetmis kesiler ortada kismen cok kesmis kismen az bu sekilde calisan en az 3 kasap doktor taniyorum yakinlarimdan ve sizinde tahmin edebileceginiz gibi konusmaya calisildiginda sürekli kilif gecirirler veya hic ulasamazsinizDoktor ihmali mi söz konusu ? Gerekli şikayetleri yaptınız mı ? Bir ihmal varsa dava açın ve ana haber bülteni aracılığıyla davanız hakkında : bir başkasının da mağdur olmaması için , kamu oyunu bilgilendirin.
Yaşadığınız olaydan dolayı üzüldüm. Umarım revizyon ameliyatından memnun kalırsınız. Sadece bu söylediğinize takıldım. Bir doktorun günde 50 hasta baktığını varsayarsak doktorun numarası herkeste gezer. Bunu suistimal eden bir sürü hasta ve hasta yakını tanıdım. Doktor neden numarasını versin herkese? Siz herkese numaranızı verir misiniz? Doktorun çalıştığı yer bellidir, çalışma zamanları bellidir. O saatler içinde doktorla görüşebilirsiniz. Çok acil bir şey varsa da acil servise gidersiniz.iyi bir doktor her zaman kendi numarasini vermekten cekinmez bunu okuyan herkes not alsin yaptigi isin her zaman arkasinda durur asistan numarasi diye bir olay yok !
sizce böyle bir sey doktor ihtimali olmadan olabilir mi? meme ucunu mahvetmis kesiler ortada kismen cok kesmis kismen az bu sekilde calisan en az 3 kasap doktor taniyorum yakinlarimdan ve sizinde tahmin edebileceginiz gibi konusmaya calisildiginda sürekli kilif gecirirler veya hic ulasamazsiniz
iyi bir doktor her zaman kendi numarasini vermekten cekinmez bunu okuyan herkes not alsin yaptigi isin her zaman arkasinda durur asistan numarasi diye bir olay yok !
Benim doktorum verdi özel doktor sonucta herkese de verirdi sağolsun. Ameliyat yapıldıysa verir ne demek vermemek ulaşılmaz olmak? Suistimal varsa engeller muayene hastası degil ameliyat olmusYaşadığınız olaydan dolayı üzüldüm. Umarım revizyon ameliyatından memnun kalırsınız. Sadece bu söylediğinize takıldım. Bir doktorun günde 50 hasta baktığını varsayarsak doktorun numarası herkeste gezer. Bunu suistimal eden bir sürü hasta ve hasta yakını tanıdım. Doktor neden numarasını versin herkese? Siz herkese numaranızı verir misiniz? Doktorun çalıştığı yer bellidir, çalışma zamanları bellidir. O saatler içinde doktorla görüşebilirsiniz. Çok acil bir şey varsa da acil servise gidersiniz.
Revizyon için micro cerrahi yapan rekonstrüktif dr lara bakın. Her doktor bu vakaları almaz alsa da pek başarılı olamaz bu bambaşka bir olay. Cok isim bilmiyorum ama ilk aklıma gelenler Mrhmet Veli Karaltın, Murat Topalan, Akın Yücel, Ulaş Bali micro cerrahi yapıyor başka da cok vardır eminim. Özellikle kanser cerrahisi sonrası sıfırdan meme yapan dr lar bu işte uzman olanlar var. Cerrahinin ardından iyi bir dövme sanatcısı işi tamamlayıp simülasyon meme başı yapılabiliyor. Tabii randevu almadan revizyon kabul ediyor mu diye sorun. Karaaltın revizyon kabul ediyor onu biliyorum. Cok gecmiş olsun gercekten çok ama çok üzücü bir olay, olayı hukuka taşıyacagınızı umut ediyorum. Ve doktorun adını cok merak ettim. Özelden yazmanız mümkün mü?burda bu durumu yasayan veya meme revizyonu yaptiran kimsemi yok ?
Doktor vermeyi tercih etmemiş vermemiş. Sizinki vermek istemiş vermiş ne dememi bekliyorsunuz? Iyi doktorluk telefon numarası verme ile ilgili olan bir durum değil. Bu sosyal bir tercih.Benim doktorum verdi özel doktor sonucta herkese de verirdi sağolsun. Ameliyat yapıldıysa verir ne demek vermemek ulaşılmaz olmak? Suistimal varsa engeller muayene hastası degil ameliyat olmus
Öncelikle cok tesekkür ederiz. Söylediklerinizi anliyorum ama katilmiyorum. Ilk etapta asistanin numarasi verilmesi gayet normal olsada ameliyat ettigi hastalarina (ki sehir disi gelende var yurt disi gelende var) numarasini vermemesi hic normal bir durum degil. Yani burda söz konusu "herkes" degil.Yaşadığınız olaydan dolayı üzüldüm. Umarım revizyon ameliyatından memnun kalırsınız. Sadece bu söylediğinize takıldım. Bir doktorun günde 50 hasta baktığını varsayarsak doktorun numarası herkeste gezer. Bunu suistimal eden bir sürü hasta ve hasta yakını tanıdım. Doktor neden numarasını versin herkese? Siz herkese numaranızı verir misiniz? Doktorun çalıştığı yer bellidir, çalışma zamanları bellidir. O saatler içinde doktorla görüşebilirsiniz. Çok acil bir şey varsa da acil servise gidersiniz.
anlayisiniz ve yardim cabaniz icin cok tesekkür ederiz. Burdan isim vermek mümkünmü bilmiyorum ama saydiklariniz arasinda degil ismi ayni sekilde yakin olsada A.Y.Revizyon için micro cerrahi yapan rekonstrüktif dr lara bakın. Her doktor bu vakaları almaz alsa da pek başarılı olamaz bu bambaşka bir olay. Cok isim bilmiyorum ama ilk aklıma gelenler Mrhmet Veli Karaltın, Murat Topalan, Akın Yücel, Ulaş Bali micro cerrahi yapıyor başka da cok vardır eminim. Özellikle kanser cerrahisi sonrası sıfırdan meme yapan dr lar bu işte uzman olanlar var. Cerrahinin ardından iyi bir dövme sanatcısı işi tamamlayıp simülasyon meme başı yapılabiliyor. Tabii randevu almadan revizyon kabul ediyor mu diye sorun. Karaaltın revizyon kabul ediyor onu biliyorum. Cok gecmiş olsun gercekten çok ama çok üzücü bir olay, olayı hukuka taşıyacagınızı umut ediyorum. Ve doktorun adını cok merak ettim. Özelden yazmanız mümkün mü?
Nasıl yani? Ameliyat oldunuz memeniz de gece bir agrınız oldu, olmadı şişti dr unuza ulaşamıyorsunuz sekreter-asistan mesai dısında klinik hemşirenin telefonu yok acile gidilmez gitseniz de anlamazlar anlasa da müdahale edemez ama siz Cuma’dan Pazartesi’ye dr unuza ulaşamayıp öyle bekleyeceksiniz? İlgincmiş! Bugüne kadar tanıdıgım plastik cerrahi ameliyatı olan kim varsa ya doktorun ya özel hemşiresinin telefonu hastaya verilmiştir. Ameliyat sonrası kullandıgınız antibiyotik ters teptiginde bile aynı dr a veya sorumlu hemşiresine bildirirsiniz cünkü yenisini de aynı dr recete edecektir. Memenizde hematom oldu dikiş attı vs acil sekonder müdahale lazım devletin acilinde asistan doktora mı memeyi actıracak plastik cerrahi hastası? Sosyal tercihi olan verir olmayan olmayan vermez diye bir konu yok. Direk vermeyen dr hemşiresinin veya asistanın telefonunu verir onun vasitasıyla hastasından haberdar olur bu iş böyle yürür. Apandist ameliyatı mı bu komplikasyon halinde acile gidelim?Doktor vermeyi tercih etmemiş vermemiş. Sizinki vermek istemiş vermiş ne dememi bekliyorsunuz? Iyi doktorluk telefon numarası verme ile ilgili olan bir durum değil. Bu sosyal bir tercih.
Telefon numarasını zaten gerekli gördükleri hastalara veriyorlar. Ben telefon numarası vermeyen doktorların kötü olarak degerlendirilmesine karşı çıktım. Telefon numarasını vermelerine değil. Ayrıca devletin acilinde asistan doktor dediğiniz sanırım üniversite hastanesi oluyor. Devlet hastanesinde asistan doktor çalışmaz. Dediğiniz acil hekimi de kons denen bir sistemle hastayı gerekli görürse icapçı veya nöbetçi gerekli hekime yönlendirir. Acil sekonder müdahaleniz yine yapılır yani.Nasıl yani? Ameliyat oldunuz memeniz de gece bir agrınız oldu, olmadı şişti dr unuza ulaşamıyorsunuz sekreter-asistan mesai dısında klinik hemşirenin telefonu yok acile gidilmez gitseniz de anlamazlar anlasa da müdahale edemez ama siz Cuma’dan Pazartesi’ye dr unuza ulaşamayıp öyle bekleyeceksiniz? İlgincmiş! Bugüne kadar tanıdıgım plastik cerrahi ameliyatı olan kim varsa ya doktorun ya özel hemşiresinin telefonu hastaya verilmiştir. Ameliyat sonrası kullandıgınız antibiyotik ters teptiginde bile aynı dr a veya sorumlu hemşiresine bildirirsiniz cünkü yenisini de aynı dr recete edecektir. Memenizde hematom oldu dikiş attı vs acil sekonder müdahale lazım devletin acilinde asistan doktora mı memeyi actıracak plastik cerrahi hastası? Sosyal tercihi olan verir olmayan olmayan vermez diye bir konu yok. Direk vermeyen dr hemşiresinin veya asistanın telefonunu verir onun vasitasıyla hastasından haberdar olur bu iş böyle yürür. Apandist ameliyatı mı bu komplikasyon halinde acile gidelim?
Yapılır yapılmasına icabında genel cerrah da müdahale eder konu bu degil ki. Asistan degil docent olsa ne farkeder siz plastik cerrahi hastası olarak tanımadıgınız birine yüzünüzü veya memenizi actırıp tekrar diktirir misiniz? Hem de kendi hocanız sırf mesai saati dısında oldugu için? Güvenecegi doktoru secmek için kılı kırk yaran bir sene iki sene arastırma yapan en iyisi bu diye binlerce lira ödeyen hangi hasta bunu kabul eder. Hasta doktor ilişkisi ameliyat öncesi hastanın doktora güvenmesiyle başlar ameliyat sonrası iyileşme dönemini de kapsarTelefon numarasını zaten gerekli gördükleri hastalara veriyorlar. Ben telefon numarası vermeyen doktorların kötü olarak degerlendirilmesine karşı çıktım. Telefon numarasını vermelerine değil. Ayrıca devletin acilinde asistan doktor dediğiniz sanırım üniversite hastanesi oluyor. Devlet hastanesinde asistan doktor çalışmaz. Dediğiniz acil hekimi de kons denen bir sistemle hastayı gerekli görürse icapçı veya nöbetçi gerekli hekime yönlendirir. Acil sekonder müdahaleniz yine yapılır yani.
bunu Prof Ethem Güneren düzeltebilir diye düşünüyorm.Bu doktorlari hala burda övenleri kiniyorum
Cok tesekkür ederimbunu Prof Ethem Güneren düzeltebilir diye düşünüyorm.
Selam
uzun süredir takipcisi oldugum bu siteye bugün kuzenim icin üye oldum. Uzun zaman önce maalesef burdada sürekli adi gecen bir doktora ameliyat oldu ve memesini kaybetti. 1 meme ucu tamamen siyah yok oldu digeri yamuk yumuk kesilmis meme ucundan eser kalmamis.
(izin aldiktan sonra resim yükleyebilirim)
Kendisi suanda psikolojik destek aliyor ama ne zaman dus alsa yine aglama krizine giriyor.
Ne yapacagimizi bilmiyoruz acil revizyon icin doktor ariyoruz Allah rizasi icin ayni durumu yasayanlar veya tanik olanlar yardimci olabilirmi?
merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. kuzeninize acil şifalar diliyorum.
meme estetiği konusunda bilgi sahibi değilim. o yüzden merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. implantlar meme altından koyulmuyor mu? gördüğüm ameliyatlarda meme ucu olaya dahil olmuyor. neden böyle sonuçlanmis olabileceği ile ilgili birisi bilgi verirse sevinirim
Bu doktorlari hala burda övenleri kiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?