- Konu Sahibi dreamnight
-
merhaba arkadaslar bır sure once ış yerimdeki sorunlardan bahsetmıştım size yıne aynı şeyler oldu dun tartıstık yıne ıkısı de bana cephe aldı bırı 3 haftadır işe gelmedi ve raporluyum dedı mudur geldı kız nerde dıye sorunca bende raporluymus dedım kımsenın rapor aldıgından haberı yok dun gelmıs rapor almıs ama işyerine teslim etmemış soyleyen de ben oldugum için kazık atan ben olmusum bana bağırıp durdu ikiide aldıgım para haram zıkkım olsun falan dedıler bende vurdum kapıyı cıktım bır daha gıtmek ıstemıorum dıyorum ailem de nıye gitmicekın onların amacı senı işten cıkarmaktı izin mi vericeksın dıorlar uyku tutmadı ne yapmalıyım ben takmadan duramıyorum kı önerilerinizi bekliyorum hersey için teşekkurler
merhaba arkadaslar bır sure once ış yerimdeki sorunlardan bahsetmıştım size yıne aynı şeyler oldu dun tartıstık yıne ıkısı de bana cephe aldı bırı 3 haftadır işe gelmedi ve raporluyum dedı mudur geldı kız nerde dıye sorunca bende raporluymus dedım kımsenın rapor aldıgından haberı yok dun gelmıs rapor almıs ama işyerine teslim etmemış soyleyen de ben oldugum için kazık atan ben olmusum bana bağırıp durdu ikiide aldıgım para haram zıkkım olsun falan dedıler bende vurdum kapıyı cıktım bır daha gıtmek ıstemıorum dıyorum ailem de nıye gitmicekın onların amacı senı işten cıkarmaktı izin mi vericeksın dıorlar uyku tutmadı ne yapmalıyım ben takmadan duramıyorum kı önerilerinizi bekliyorum hersey için teşekkurler
Eski konunuzu aradım ama bulamadım. Yani eski olaylar için birşey diyemiyorum ama sakın işinizi bırakmayın. Ne demek haram olsun onlar mı veriyormuş maaşını. Raporlu olduğundan müdürün bile haberi yokmuş. Ben olsam 3 haftadır işe gelmeyen senin maaşın helal mi derdim. Bence o raporluyum deyip kandıracaktı. Sen müdüre söyleyince apar topar rapor almak zorunda kaldı ondan bu kadar sinirlendi bence. Ama iyi yapmışsın. Hatta bir fırsatın olursa bu olanların müdürün kulağına gitmesini sağla. Sizin sorunuza cevap verdim diye bana aldığın para haram olsun dediler de :)) (müdürün de eminim benim dediğimi yani onlar mı veriyormuş diye düşünür kızar :)))
Paranı onlardan mı alıyorsun sen ?
sakin boyun egmeyin bu insanlara..
Sessiz birimisiniz ki size böyle yapiyorlar?
" Hakliysan korkma! Hak seni korur..." Hz. Ali
müdürünüz bu duruma ne diyor ?
işyerinizin varsa başka şubesine gitmeyi müdüre teklif edin.
Her iş yerinde olan şeyler, devlet memurluğunda bile var.Sen oraya iş için gidiyorsun onlarla ahbaplığa gerek yok,onun için muhatap olmanıza bile gerek yok.Görmemezlikten gelmeye çalış canım benim kafana takma hasta olursun bak satış danışmanısın sanırım baka yerlere de cv ni bırak bu sıra alım çok oorluyor.Rabbim yolunu açık etsin ne diyeyim üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?