• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım lutfen bana bır yol gosterın

dreamnight

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
175
2
16
Bursa
merhaba arkadaslar bır sure once ış yerimdeki sorunlardan bahsetmıştım size yıne aynı şeyler oldu dun tartıstık yıne ıkısı de bana cephe aldı bırı 3 haftadır işe gelmedi ve raporluyum dedı mudur geldı kız nerde dıye sorunca bende raporluymus dedım kımsenın rapor aldıgından haberı yok dun gelmıs rapor almıs ama işyerine teslim etmemış soyleyen de ben oldugum için kazık atan ben olmusum bana bağırıp durdu ikiide aldıgım para haram zıkkım olsun falan dedıler bende vurdum kapıyı cıktım bır daha gıtmek ıstemıorum dıyorum ailem de nıye gitmicekın onların amacı senı işten cıkarmaktı izin mi vericeksın dıorlar uyku tutmadı ne yapmalıyım ben takmadan duramıyorum kı önerilerinizi bekliyorum hersey için teşekkurler

merhaba arkadaslar bır sure once ış yerimdeki sorunlardan bahsetmıştım size yıne aynı şeyler oldu dun tartıstık yıne ıkısı de bana cephe aldı bırı 3 haftadır işe gelmedi ve raporluyum dedı mudur geldı kız nerde dıye sorunca bende raporluymus dedım kımsenın rapor aldıgından haberı yok dun gelmıs rapor almıs ama işyerine teslim etmemış soyleyen de ben oldugum için kazık atan ben olmusum bana bağırıp durdu ikiide aldıgım para haram zıkkım olsun falan dedıler bende vurdum kapıyı cıktım bır daha gıtmek ıstemıorum dıyorum ailem de nıye gitmicekın onların amacı senı işten cıkarmaktı izin mi vericeksın dıorlar uyku tutmadı ne yapmalıyım ben takmadan duramıyorum kı önerilerinizi bekliyorum hersey için teşekkurler

lütfen bırı bıseyler yazsın

Eski konunuzu aradım ama bulamadım. Yani eski olaylar için birşey diyemiyorum ama sakın işinizi bırakmayın. Ne demek haram olsun onlar mı veriyormuş maaşını. Raporlu olduğundan müdürün bile haberi yokmuş. Ben olsam 3 haftadır işe gelmeyen senin maaşın helal mi derdim. Bence o raporluyum deyip kandıracaktı. Sen müdüre söyleyince apar topar rapor almak zorunda kaldı ondan bu kadar sinirlendi bence. Ama iyi yapmışsın. Hatta bir fırsatın olursa bu olanların müdürün kulağına gitmesini sağla. Sizin sorunuza cevap verdim diye bana aldığın para haram olsun dediler de :)) (müdürün de eminim benim dediğimi yani onlar mı veriyormuş diye düşünür kızar :)))

Paranı onlardan mı alıyorsun sen ?

sakin boyun egmeyin bu insanlara..
Sessiz birimisiniz ki size böyle yapiyorlar?

" Hakliysan korkma! Hak seni korur..." Hz. Ali

Eski konunuzu aradım ama bulamadım. Yani eski olaylar için birşey diyemiyorum ama sakın işinizi bırakmayın. Ne demek haram olsun onlar mı veriyormuş maaşını. Raporlu olduğundan müdürün bile haberi yokmuş. Ben olsam 3 haftadır işe gelmeyen senin maaşın helal mi derdim. Bence o raporluyum deyip kandıracaktı. Sen müdüre söyleyince apar topar rapor almak zorunda kaldı ondan bu kadar sinirlendi bence. Ama iyi yapmışsın. Hatta bir fırsatın olursa bu olanların müdürün kulağına gitmesini sağla. Sizin sorunuza cevap verdim diye bana aldığın para haram olsun dediler de :)) (müdürün de eminim benim dediğimi yani onlar mı veriyormuş diye düşünür kızar :)))

dun zaten tartışmadan sonra gittim müdüre soyledım ne varsa bugun işe gtmek bile istemedım ayaklarım geri gitti resmen ama çocuğum için gittim.bir afralar bir tafralar sorma.ikiside konuşmuyor benle boyle daha ne kadar gidebilirim bilmiorum insanlar ne kadar aşagılık olmus ya.bende adım gıbı emınım raporu sonradan aldıgına cunku ilk hafta pazartesiye kadar raporlu dedı dığer kız pazartesi baktım gelmıor otekı zaten raporu bıtmemıstı onun dedıler gecıstırdı.yaptıgı ortaya cıkmaın dıye de boyle yaptı işte suçlu ben oldum şimdi benı ordan yıldırıp göndermeye calısıyorlar bende sessız kalıorum ne yapacagımı bılmıorum

sakin boyun egmeyin bu insanlara..
Sessiz birimisiniz ki size böyle yapiyorlar?

" Hakliysan korkma! Hak seni korur..." Hz. Ali

evet sessiz biriyim ben cok oyle her lafa karsılık veremem belkıde bundan ustume gelıorlar bana bagırma cesaretını buluyorlar ne yapayım pekı ben

kafaya takıp hastamı olmalı yoksa hiç takmayıp keyfımemı bakmalıyım tabı bunu yapabılırsem cok zor zamanlar bunlar ya ne yapacagımı bılemıorum oyle ınanlarla calısmak gerçekten cok zor

müdürünüz bu duruma ne diyor ?
işyerinizin varsa başka şubesine gitmeyi müdüre teklif edin.

Her iş yerinde olan şeyler, devlet memurluğunda bile var.Sen oraya iş için gidiyorsun onlarla ahbaplığa gerek yok,onun için muhatap olmanıza bile gerek yok.Görmemezlikten gelmeye çalış canım benim kafana takma hasta olursun bak satış danışmanısın sanırım baka yerlere de cv ni bırak bu sıra alım çok oluyor.Rabbim yolunu açık etsin ne diyeyim üzüldüm.

müdürünüz bu duruma ne diyor ?
işyerinizin varsa başka şubesine gitmeyi müdüre teklif edin.

Her iş yerinde olan şeyler, devlet memurluğunda bile var.Sen oraya iş için gidiyorsun onlarla ahbaplığa gerek yok,onun için muhatap olmanıza bile gerek yok.Görmemezlikten gelmeye çalış canım benim kafana takma hasta olursun bak satış danışmanısın sanırım baka yerlere de cv ni bırak bu sıra alım çok oorluyor.Rabbim yolunu açık etsin ne diyeyim üzüldüm.

saol canım benım takmamaya calısıoruyum artık bende musteri olmadıgında alıyorum elıme kıtabımı okuyorum Allah a havale edıyorum ıkısınıde.ınsanların gerçek yuzunu goruyoruz işte

bana yol gösteren herkese cok tesekkurler sizin ve ailemin destegıyle ısımı bırakmadım moralım bozulmuyor mu bozuluyor ama ben takmamaya calısıyorum işimi yapıorum boş kaldıgım zamanda kıtabımı okuyorum mesaim bitincede cıkıp evıme gelıorum baka yapcak bısey yok bu gunlerde gecer elbet iyi aksamlar herkese

Back
X