Çocuk Hastalıkları Acil yardım lütfen. ..bebeği olanlar baksin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hasretis61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
15
2
86
27
Bebeğim bundan 1 ay önce çok oksuruyodu balgamı çıkarmaya çalışıyordu ilk günler kuru oksuruk du daha sonra daha sert olmaya başladı gerçekleri çok zorladı. 3 Dr a götürürdüm hepsi alerjik dedi. Şimdii yine ara ara öksürmeye başladı çok endişeliyim uyanıyo öksürürken ağlıyor dayanamiyoruum:( ciddi bisey mıdır acaba... yine korkmuyorum yoruldum bu korkulardan. ..bide bu havalarda nasıl giydirip ne ortuyosuunuz kafasını yüzünü nasıl soğuktan koruyorsunuz uyurken?

Bebeğiniz kaç aylık, emziriyor musunuz. Doktorlar ne önerdi, alerjisi toza mı yoksa gıdaya mı bunları yazarsanız belki daha rahat yardımcı olunur. Önemli bir durum veya yapılacak bir şey olsa doktorlar söylerdi, endişe etmeyin. bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah

Çok güzel anne sütü zaten şifadır. 1 hafta sürebilir ama rahatlıkla geçecek hiç evham yapmayın. Benim kızım şu an 12.5aylık 3-4aylıkken uyurken başı açık kaldığı için sesi kalınlaştı, öksürdü ertesi gün. Giderek düzelmeye başladı ama 1hafta sürdü bizimki. 5.aydan sonra başı üşümemeye hatta sıcaklamaya başladı, özellikle diş çıkarmaya başladıkları dönem öyle oluyor. Her bebeğin gelişimi farklı ama örnek olması için yazdım. Bebeğiniz büyüdükçe onun üşüdüğünü, sıcakladığını hissetmeye başlarsınız. Ortamın sıcaklığına göre, yaklaşık olarak siz ne giyiyorsanız 1 kat fazlasını giymesi uygun olur

İnşallah ateş falan yok çünkü çokta ilaç kullanma taraftarı değilim ama kafasını ortemiyorum izin vermiyor. ..

Başına penye şapkalardan takın uyumadan önce veya uyuduktan sonra tülbent gibi ince bi şey hafiften örtün odası sıcak değilse. İlaç için zaten çok küçük. Bebekler ilk aylarda başından üşür ama maşallah 5aylık olmuş büyümüş sizinki, gerek olmayabilir.

Back
X