• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı acil yardım lütfen ! göz altım torbalanmaya başladı

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
selma kızlar ben 24 yaşındayım .Gülünce 4-5 aydır göz altı çevremde torbalanma oluştuğunu farkettim. fotoğraf çekilmeyi çok sevdiğim için her ay nerdeyse 10-15 adet fotoğrafım vardım.Ve eski fotoğraflarıma baktım 4-5 ay öncesine böyle birşey yok.son zamanlar hep gülünce göz altımda torbalanma olduğunu farkettim.Bunu nasıl geçirebilrim.Hangi kremi kullnıyorsunuz faydasını gördümüz mü* birde ben bilgisayar başında çalışıyorum onun etksisi olurmu.Göz altıma göz kalemi sürüyorum Flormar marka o yapmış olabiliri mi? lütfen yardım edin psikojim çok bozuldu.senağlama şimdiden herkese teşekkür ederim a.s.

yani kızlar kendimi çok değersiz hissetmeye başladım 13 kişi okumuş mesajı fakat bir cevap bile yazan yok mafoldumben

bence bolca su iç....kilonu 0.30 ile çarp içmen gerekn su miktarını bulabilirsin...birde yaşın çok küçük gözaltların ne kadar kötü görünsede (sanmıyorum bu yaşta çok kötü olabileceğini) çok fazla makyaj yapmamaya çalış en azından göz çevreni koru ....kısır döngü bence sen kötüyü kapamaya çalışacaksın kapattığın içinde göz çevren dahada kötüleşecek(havasızlık,cildinin nefessiz kalması gibi sebebplerle)....iyi ol :))

bence bolca su iç....kilonu 0.30 ile çarp içmen gerekn su miktarını bulabilirsin...birde yaşın çok küçük gözaltların ne kadar kötü görünsede (sanmıyorum bu yaşta çok kötü olabileceğini) çok fazla makyaj yapmamaya çalış en azından göz çevreni koru ....kısır döngü bence sen kötüyü kapamaya çalışacaksın kapattığın içinde göz çevren dahada kötüleşecek(havasızlık,cildinin nefessiz kalması gibi sebebplerle)....iyi ol :))

selam canım kilom 48.
48*0.30=14,40 lt içmem gerekiyormuş.Bunu öğrenmem iyi oldu.Zaten 1,5lt içiyordum.Ama tabi bu aralar bununda altında içiyorum bak canım sana bi resim koyacağım onun gibi oluyor gülünce ben bunu çözemedim.Ağır makyaj yapmam.Genellikle kalem çekerim.

Nive göz makyaj temizleyici kullandım son bir yıldır acaba onun etkisi olmuşmudur.Yada tarihi geçmiş far.birde bilgisayar başındayım sürekli...bunlar etken olmuşmudur.

Neutregana bilyalı roll on almayı düşümüyorum.Göz altım için acaba faydalı olurmu.Bir bilgin var.
dsc01723.jpg

Son düzenleme:
selam canım kilom 48.
48*0.30=14,40 lt içmem gerekiyormuş.Bunu öğrenmem iyi oldu.Zaten 1,5lt içiyordum.Ama tabi bu aralar bununda altında içiyorum

Sakın günde 14,40 lt su içeyim deme :1: deli kız :9: su zehirlenmesi olursun vallahi. Bu arada hemoroid kremi tavsiye edebilirim gözaltı şişliklerine ama dikkatli kullanmak şartı ile. Benim teyzem kullanıyor. 2 günde bir mercimek tanesi kadar ve gözüne kaçırmayacak şekilde dikkatli sürmen lazım. Şişliklere çok iyi geliyor. Birde çok uzun zaman kullanmamalısın.

Son düzenleme:
Sakın günde 14,40 lt su içeyim deme :1: deli kız :9: su zehirlenmesi olursun vallahi. Bu arada hemoroid kremi tavsiye edebilirim gözaltı şişliklerine ama dikkatli kullanmak şartı ile. Benim teyzem kullanıyor. 2 günde bir mercimek tanesi kadar ve gözüne kaçırmayacak şekilde dikkatli sürmen lazım. Şişliklere çok iyi geliyor. Birde çok uzun zaman kullanmamalısın.

ay canım hiç güleceğim yoktu nasıl yazmışım ben o rakam. 14,40 ha bu kadar olur yani yuh bana. aman allah korusun canım.hemoroid kremi duymuştum daha öncede fakat hiç denemedim.çok saoğl canım tavsiyen için fakat bu aralar geçti sanırım.hiç bişeyde kullanmadım.doğa kanunu olduğu gibi sanırım buda cilt kanunu.bi öyle bi böyle.

Sakın hemoroit kremi kullanmayın Ablam kullandı Göz altları nenemim göz altına benzedi.

Benim tavsiyem günde 2 LT su ve birtane göz altı kremi var ben çok memnunum

Saygılar,

Resmen kısır döngü...önce makyaj malzemeleriyle bi güzel bozuyoruz cildimizi.sonra da düzeltmek için kremlere başvuruyoruz....nedense kazanan taraf hep kozmetik sektörü!! hep aynı taraf köşeyi dönüyo :63:

Resmen kısır döngü...önce makyaj malzemeleriyle bi güzel bozuyoruz cildimizi.sonra da düzeltmek için kremlere başvuruyoruz....nedense kazanan taraf hep kozmetik sektörü!! hep aynı taraf köşeyi dönüyo :63:

Çok güzel söyledin vallahi :) Ünlü bi sözü hatırlattı bana; "hayatımız boyunca para kazanmak için sağlığımızı harcıyoruz, daha sonra sağlığımızı geri almak için hayatımız boyunca kazandığımız parayı harcıyoruz."

Son düzenleme:
göz makyajını nazikçe temizle:34:
yüzünü yıkadıktan sonra pamuğu çayla ıslat gözüne koy,10 dk bekle:97:
nivea aqua sensatıon göz kremini sür:70:
salatalıkta koyabilirsn gözlerine:92:

gözaltı torbalarına karşı maalesef hiçbir çözüm yok ailesel etkenler çok rol oynuyor.kızlar kremlere boşyere para vermeyin sadece o bölgeyi nemli tutmanız yeterli.

Bende oluyor gülünce göz torba sı çok kötü.normal gülümsemeyince yok
Çare bulabildiniz. Mi. Bende yeni başlıyor. Ama çok şiş gülünce

selma kızlar ben 24 yaşındayım .Gülünce 4-5 aydır göz altı çevremde torbalanma oluştuğunu farkettim. fotoğraf çekilmeyi çok sevdiğim için her ay nerdeyse 10-15 adet fotoğrafım vardım.Ve eski fotoğraflarıma baktım 4-5 ay öncesine böyle birşey yok.son zamanlar hep gülünce göz altımda torbalanma olduğunu farkettim.Bunu nasıl geçirebilrim.Hangi kremi kullnıyorsunuz faydasını gördümüz mü* birde ben bilgisayar başında çalışıyorum onun etksisi olurmu.Göz altıma göz kalemi sürüyorum Flormar marka o yapmış olabiliri mi? lütfen yardım edin psikojim çok bozuldu.senağlama şimdiden herkese teşekkür ederim a.s.

sadece gülünce çkıyorsa torba değil ki onlar, Mimiksiz duruyorsan ve dışarı doğru şiş duruyorsa torba.

Back
X