• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım Lütfen Kafam çok Karışık.

Vitesi 5'e tak ve solla bu herifi gamyoncuiremsu

Tek tavsiyem bu şakkıdı

Bu durumda, ne yapacağını bilemeyecek kadar düşünemeyen birine hiçbir yorum da bulunmam ben.Benim yaptığım yorumu nasıl düşünüp de uygulayacak onu düşünürüm çünkü:1shok:

arkadasım kusura bakma ama biraz kafanı çalıştır ya daha ilk buluşmada ve yeni tanıştığın bi insanla bişeyler yaşamayı nasıl düşünebiliyosunuz
ayrıca o bunu senden nasıl isteyebiliyor sen o yüzü vermişsinki böyle bişeyi teklif edebiliyo anlaşılan seni kolay lokma sanmış
bırakın herşey zamanında yaşansın nedir bu acele seni çok istiyorsa seviyorsa beklemek zaten ona koymaz emin ol

Bak bunu ima etmesi bile çirkin. Herif açıkca niyetini belli etmiş. Güven kazanır yatar kalkar erkeye bir şey olmaz ama olan sana olur. Sakın yapma derim ben sonra gelip yeni konular açarsın burda. yüz bırakdı acil yarım diye. Hem ne bu ya Amerikamı burası isteyen isteyene teklif edip yatıyor. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :kızgın:

karşındakinin mutlulugu icin niye kendinden taviz vericeksin ki?
tabii ki yapma
ama sen kendinle celisiyosun iyi insan yapsam mı diye vs.
sen bilirsin yas kaç bu arada?

sen kac yasindasin bilmiyorum ama ben 27 yasimdayim
ve benden ilk bulusmada hele bisey istiycek adamla bulusmam
bence sende bulusma hatta lafini dahi ettirme

Back
X