- 7 Temmuz 2009
- 1.444
- 2.224
- 658
- Konu Sahibi Neslihan2323
Evet talihsiz bi durum olmuş ama kendinizi kötü hissetmeyin biz insanız ve insanlığın içinde olan şeyler cinsellik şehvet .Anlayamayacak bir yaşta da değil soyut kavramları anlayabilecek bir yaş .Oğlumla tatildeyim 13 yaşında. İkinci evliliğimi 5.5 yıl önce yaptım. Oğlum eşim ben yaşıyoruz. Bir problem yok ama aman an da sevmiyor ikinci eşimi. Biyolojik babası ile üç yıl önce tanıştı görüştü. Asıl yardım istediğim konu şu. Dün telefonumda bazı fotoğraflar görmüş oğlum( çöp kutusunda onu silmek aklıma bile gelmedi) eşine bana ait biraz sansürlü fotolar( yariciplak mesela , utaniyorum ama eşim özlemini böyle gidermek istedi bu sefer belki de antropoz ne bileyim) oğlum bana hakaret etti. Konuşmuyor geceden beri ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum. Çok utanıyorum,çaresiz ve iğrenç hissediyorum
Siz çocuğunuza annelik yapmışsınız ötesi yok.
Çocuğunuzun söylemleri sizi elbette üzer ama benzeri sözleri ben 10 yaşındaki oğlumdan duyuyorum isteklerine olumlu cevap alamadığında .Çok anlam yüklemeyin söylediklerine.
Biraz kendi içinde halletmesine müsade edin sonrasında canlıların biyolojik fizyolojik yapısını anlatarak ayıp olarak gördüğü durumu insanileştirip konuyu net duruşla ifade edebilirsiniz .Ezilerek büzülerek mahcup olarak değil .
Bu çiftler arasında özel bir durum görmeni istemezdim elbette ancak seninde özel olan cep telefonunun çöp kutusunu karıştırmaman gerekirdi minvalinde bi konuşma .