Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte rubella ve toxoplazma yüksek çıkan var mı ? Ne gibi sonuçlara sebep oluyor ? 6 haftalık gebeyim kalp atışları için gittiğimde doktorumuz bu testleri yaptı rubella IgG 31 çıktı toxoplazma 1.60 çıktı.bilgisi olan var mı lütfen yardım
Bende daha 4 haftalık hamileyim. Bugün bu testi yaptırdım çünkü aile Sağlığı merkezinde bir bebeğe Kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı yapılırken aşının bir miktarı yüzüme, gözüme, ağzıma sıçradı, hemen suyla sabunla yıkadım ama içim hiç rahat değil bebeğime zararı olacak mı diye, inşallah bişey olmaz bu test kaç güne belli olacak acaba onu soracaktım?? Devlet hastanesinde yaptırdım Enfeksiyon dr’u 1 aydan önce çıkmaz dedi, laboratuvardaki hemşire 1 hafta sonra çıkacak dedi, eee ben kime inanayım şimdi?? Canım çok sıkkın nasıl geçecek bu 1 hafta mı, 1 ay mı??