Acil yardım lütfen (yerleşme kanaması)

Sevdazede

Allah De Ötesini Bırak ...
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
1.301
1.021
48
Merhaba,

Acil yardıma ihtiyacım var piskolojim alt üst oldu adetim 2 gün geçti dün akşam ve bu sabah idrar testleri yaptım 3 adet ikisi aynı marka al bir gebelik testiydi. İkisindede hafif belli belirsiz hayalet ikinci çizgi belirdi en son yaptığım ise babytime dı. Onda hiçbir şekilde ikinci çizgi çıkmadı ve kafa karışıklığıyla hastaneye gidip kan verdim sonuç 0.100 negatif çıktı. Hala adet olamadım fakat sorun şuki wc gittiğimde idrardan sonra peçeteye yapışkan açık pembe bir akıntı geliyor. Pedde hiçbirşey yok sadece idrardan sonra gelen birşey. Kafam o kadar karışıkki yerleşme kanaması olabilirmi diye düşündüm. Kanda hcg bu kadar düşükken sonrasında yükselme imkanı varmı? Bu konuyla ilgili bilgisi olan veya yaşamış olan arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var cevaplarinizi bekliyorum
:(

Benim o.73 cıkmıstı bir sonraki ay hamile kaldım yükselecegini sanmiyorum tabi Allahbilir

Cevabın için teşekkür geçen ay batın geçmiş miydi? Bu şekilde bir akıntın oldu mu? Geç döllenmemi diye düşünüyorum 4 aydır deniyoruz biliyorum senelerce bekleyen insanlar var ama tezcanlı olunca sabır tükeniyo maalesef: (

Cevabın için teşekkür geçen ay batın geçmiş miydi? Bu şekilde bir akıntın oldu mu? Geç döllenmemi diye düşünüyorum 4 aydır deniyoruz biliyorum senelerce bekleyen insanlar var ama tezcanlı olunca sabır tükeniyo maalesef: (
Hic tükenmesin canım benim iki yılda oldu sabret dua et Allah a sıgin olur elbet yenisin daha stres yapma rabbim gönlüne göre versin insallah rahim kendini hazirliyordur gebelige o yuzden olmusturoyle acele etme rabbimden duanida eksik etme

Hic tükenmesin canım benim iki yılda oldu sabret dua et Allah a sıgin olur elbet yenisin daha stres yapma rabbim gönlüne göre versin insallah rahim kendini hazirliyordur gebelige o yuzden olmusturoyle acele etme rabbimden duanida eksik etme

Çok sağol Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım : )

Back
X