Kızlar acil bakın lütfen Hcg

Kızlar Acill bakar mısınız !
21 Haziran ilk adet tarihimin ilk günü
4 Temmuz korunmasız ilişki
5-6 temmuzdan itibaren yumurtlama
12 Temmuz idrar testi Silik çizgi
15 Temmuz kan testi 0.73
Doktor gebelik yok diyemiyorum 3-5 gün sonra tekrar gel dedi .
Durum ne sizce yükselme yaşayan oldu mu anlamadım ben. Hamilemiyim buraya değerlerimide bıraktım bakın lütfen
Yumurtlama üstünden 14 gün geçtikten sonra kan verin şuan bu değere göre yok 0-5 arası negatiftir çünkü senin de değerin 0 virgüllü birşey yani değere göre kesin yok ama dediğim gibi yumurtlama üstünden 14 gün geçtikten sonra yeniden kan ver o zaman netleşir şuan doktorun yorum yapamamasının nedeni regl tarihine de daha var olması

idrar testini o kadar erken yapmışsınız ki silik çizgi çıkması imkansız bu arada. test yalancı pozitif vermiş size.
ek olarak kan testi için de erken.

Kızlar Acill bakar mısınız !
21 Haziran ilk adet tarihimin ilk günü
4 Temmuz korunmasız ilişki
5-6 temmuzdan itibaren yumurtlama
12 Temmuz idrar testi Silik çizgi
15 Temmuz kan testi 0.73
Doktor gebelik yok diyemiyorum 3-5 gün sonra tekrar gel dedi .
Durum ne sizce yükselme yaşayan oldu mu anlamadım ben. Hamilemiyim buraya değerlerimide bıraktım bakın lütfen
Merhaba. Hamile misiniz

Yumurtlamadan 8-9. Gün kan testi yaptırdım bugün yani 0.72 çıktı bende anlamadım doktor gebe değilsin demiyorum bidaha bakıcaz dedi
21 Haziran son adet tarihimin ilk günü
4 temmuzda ilişki
5-6 temmuz yumurtlamaydı
Adet öncesi belirttim yok adetim gecikmedi de daha ve göğüslerde hassasiyet olurdu şişerdi oda yok hafif mide bulantım var kafam çok karıştı ya
Siz ne yaptınız benimde beta 2 çıkyı

Hiç yok diyemiyorum dedi doktor 0,72 çıktı çünkü
Ne kadar saçma yok diyemiyorum ne demek 0.72 değer negatif bize 2 değerle bile negatif diyorlar şöyle belki yükselir açısından dememiştir yok diye şuan için maalesef negatif 5 ve üstü pozitif gebelik var denir umarım gönlünden geçen olur 🌸

Back
X