Acil yardım lütfen

Birşey soracağım size.Birde benim eşim neden artık eskisi gibi benimle ilgili değil.aBazen arada bana diyor kı sen delisin, rahat ol.Acaba ben nerede hata yapıyorum.Cok ilgiliyim.Aksama kadar onun gelmesini bekliyorum.Bir çocuk gibi ilgi gösteriyorum.acaba bu ilgiden bunalmış olabilir mi
Devamlı siz ilgilendiğiniz için kendi ilgi göstermek zorunda hissetmiyordur belki kendini, çok üstüne düşmeyin, geri çekin biraz bakalım o yaklaşacak mı? Bir de evde sürekli bunalımlı, özellikle ailenizi özlediğiniz için sürekli şikayet ediyorsanız sizden uzaklaşıp, dikkatini oyunlara vermiş olabilir.

Devamlı siz ilgilendiğiniz için kendi ilgi göstermek zorunda hissetmiyordur belki kendini, çok üstüne düşmeyin, geri çekin biraz bakalım o yaklaşacak mı? Bir de evde sürekli bunalımlı, özellikle ailenizi özlediğiniz için sürekli şikayet ediyorsanız sizden uzaklaşıp, dikkatini oyunlara vermiş olabilir.
Şöyle anlatayım.isten gelir yemek yeriz hemen oyun oynayama ya başlar.bende sıkılıyorum konuşup konuşup duruyorum ama aklı bende değil oyun da olduğu için sinirlenip söylenmeye başlıyorum.her gün böyle oluyor.Ben konusmazsam o konuşmaz .Neden konuşmayorsun dediğim zamanda konu bul konuşalım diyor.Ne yaparsam acaba iyi olur.hic konusmayayim mı bende

Şöyle anlatayım.isten gelir yemek yeriz hemen oyun oynayama ya başlar.bende sıkılıyorum konuşup konuşup duruyorum ama aklı bende değil oyun da olduğu için sinirlenip söylenmeye başlıyorum.her gün böyle oluyor.Ben konusmazsam o konuşmaz .Neden konuşmayorsun dediğim zamanda konu bul konuşalım diyor.Ne yaparsam acaba iyi olur.hic konusmayayim mı bende
Kendimi çok küçük te düşüyorum değil mı.Herseyi ben yapıyorum acaba kaçan gerçekten kovalanir mı

Kendimi çok küçük te düşüyorum değil mı.Herseyi ben yapıyorum acaba kaçan gerçekten kovalanir mı
Konu bul konuşalım deyince de konuşulmaz ki, ne diyeceksiniz atıyorum hadi ağaçla iligili konuşalım mı diyeceksiniz. Doğaçlama gelişir, konu konuyu açar ilerler. İkinizinde ilgi alanı neyse oralardan girin konuşmaya mesela oynadığı oyun neyse sizde oynayın ortak paylaşımınız olsun. Bizim de bazen eşimin veya benim bir oyuna daldığımız oluyor, hemen diğeri de katılıp aramızda yarışıyoruz vs. paylaşımımız artıyor, bir süre sonra da sıkılıp bırakıyoruz zaten.
Küçük düşmek değil de kaçan kovalanır bu doğru.

Konu bul konuşalım deyince de konuşulmaz ki, ne diyeceksiniz atıyorum hadi ağaçla iligili konuşalım mı diyeceksiniz. Doğaçlama gelişir, konu konuyu açar ilerler. İkinizinde ilgi alanı neyse oralardan girin konuşmaya mesela oynadığı oyun neyse sizde oynayın ortak paylaşımınız olsun. Bizim de bazen eşimin veya benim bir oyuna daldığımız oluyor, hemen diğeri de katılıp aramızda yarışıyoruz vs. paylaşımımız artıyor, bir süre sonra da sıkılıp bırakıyoruz zaten.
Küçük düşmek değil de kaçan kovalanır bu doğru.
Ama gözünü oyundan ayirmyor bana yardımcı olmuyor akşama kadar evde tek başima yım.simdi ben ne yapayım siz olsaydınız ne yapardınız kendimi nasıl geri çekeyim

Ama gözünü oyundan ayirmyor bana yardımcı olmuyor akşama kadar evde tek başima yım.simdi ben ne yapayım siz olsaydınız ne yapardınız kendimi nasıl geri çekeyim
Bence önce işe başlayın, akşama kadar tek olduğunuz için de gözünüze batıyor olabilir. Hem akşama konuşacak birbirinize anlatacak daha çok şeyiniz olur. Hala aynı ilgisizliğine devam ederse oturup ciddi ciddi konuşun rahatsızlığınızı.

Mrb dün konu açtım ama yanlış yerde acmısım.Arkadaslar 5 senelik evli 23 yaşındayım.1senedir ailemden ayrılıp batıya taşındım.Ailemi özlüyorum, psikolojik men çok kötü oldum.Stres yaptığım için anne de olamıyorum.Tup bebekle anne olabilirim .Ama bunun için maddi durumumuz da yok.Esim çalışmama müsaade ediyor,ama çalışmak dışarıya çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum.Bu şehirden gidersem çalışmak orda tüp bebek yapmak istiyorum.Burda ruh gibiyim,gece gündüz evde düşünüp kafamda herşeyi kuruyorum.panik atak oldum.Esimde işten gelip, online oyun bağımlısı olmuş.Beni artık takmıyor eskisi gibi.Konusuyor ama beni tatmin etmiyor.Kendim bakımlı güler yüzlü biriyim.Ama herkes bana uzak ilgi istiyorum ama yok.Ne yapacağımı bilmiyorum,Nurdan gidip.memelekte tasinirsak o zaman mutlu olacagimi düşünüyorum.Eger bende çalışıyor eşime destek olursam tasiniriz,Ama kalkıp gidesim yok ,ama çokta istiyorum.Bana yardımcı olun.Ozguvenimi geri almak istiyorum.Kendimi ise yaramaz biri olaraj gormeye basladim.Yanliz kalinca insan çok kotu .Okuyan yorum yapan herkes ten Allah razı olsun
Eğer 3 yillik evliyseniz ve eşinizin sgksi varsa devlet hastanelerinde tüp deneyebilirsiniz ilaclar vs en fazla 1-2bin filan tutar. ama cocuk sahibi olmaya maddi manevi hazir misiniz? eşiniz hazir mi? evliliginiz gelecek vaat ediyor mu? bunlari da düşünün iyice

Back
X