Acil yardım lütfen

Gulcancalis

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
5
2
36
30
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var
6 ay önce Doğum yaptım hamileyken 7 kilo zayıfladım bir kilo dahi alamadım Doğum sonrası sütüm az geldiği için yemiyorsun sütün yok baskısı yüzünden 8 kilo geri aldım ama süt falan olmadığı gibi Bolca kilo oldu şuan 65 kiloyum artık zayıflamak istiyorum 1 aydır 1300 kalorilik diyet yapıp 1 saat de spor yaptığım halde 1 kilo dahii vermedim doktora gittim tarihliler yaptı ve karaciğer yağlanması var dedi zayıfla dedi ama yapamamıyorum
Lütfen bana yardımcı olur musunuz ?

Boyun kaç ki 65 kilo neresi acil? Yeni lohusa sayılırsın gayet normal kilon. seni biri kilo konusunda üzmüş sanırım. Bir de 1000 kalorilik diyetleri falan dene belki işe yarar

Bence de kilom normal yani bana göre 😁 ki ben 1.50 boyunda 67.6 kilodayim .Zayiflamak güzelde doktor sana sanırım karaciğer yağlanması dan dolayı zayifla dedi.Bencede kalorini daha azalt birde hamur katı yağ ve şekerden uzak furursan daha çabuk kilo verirsin.

Boyum 1.63 evet beni görenler sana ne olmuş ben zaman zayıflayacaksındyor ve bu kişiler kilo almam sebebim

Bence de kilom normal yani bana göre 😁 ki ben 1.50 boyunda 67.6 kilodayim .Zayiflamak güzelde doktor sana sanırım karaciğer yağlanması dan dolayı zayifla dedi.Bencede kalorini daha azalt birde hamur katı yağ ve şekerden uzak furursan daha çabuk kilo verirsin.

Boyum 1.63 evet beni görenler sana ne olmuş ben zaman zayıflayacaksındyor ve bu kişiler kilo almam sebebim
Boyun gayet var. 163e 65 kilo fazla durduğunu sanmıyorum. Emziriyorsan sadece ekmek ve sağlıksız abur cuburu hayatından çıkar yeter. Kilolu degilsin. Kendini üzme. Ha biraz göbeğin olabilir. E doğum yaptın olsun o kadar. Canını üzme canım insanlara biraz cevap verebilmeyi öğren. İlla sıkı rejim yapıcam diyorsan da zayıflama grupları var üye olursan gaza gelebilirsin; ama bence senin için gereksiz

Back
X