Cnm testin sonucunu bekliyordur muhtemelen ultrasonda kese gorunmemistr çünkü ondan vermemiştir başka vitamin faln değerin daha küçük ondan kese gorunmemistr bu arada cnm panik yapilcak bı durum yok sakin ol öncelikle inş değerin hızlıca artar köşede girununce alırsın zaten verir bütün kullacagin şeyleri Allah'ım hayırlısını nasip etsin hakkında inşallahKizlar beklenen adet tarihimden 3 gun kadar gecti. Evde ki testler pozitifti. Beta hcg adet tarihimden once 9.49 du. Simdi kadin doguma geldim ilk defa. Karnimdan ultrasonla bakti ve sadece beta hcg istedi. Folik asit kullanip kullanmadigimi sordu. Kullandigimi dedim. Baska herhangi vitamin testi istemedi. Ne d vitamini ne b12 hic bi sey. Sadece iki hafta sonra tekrar gel dedi. Kan testim cikinca birazdan yanina gidicem tekrar. Vitaminleri vs onemsememesi normal mi. Baska doktora mo gitmeliyimnapmaliyim nolur akil verin kizlar
125 cikti 2 hafta sonra gel dedi. Idrar testi vs de istemedi enfeksiyon var mi. Ne blim vitamin lazim mi. Boyle mi oluyor yaaTestin sonucunu bekliyor olabilir mi? Ne yaptınız belli olmuştur şimdi
125 cikti 2 hafta sonra gel dedi. Idrar testi vs de istemedi enfeksiyon var mi. Ne blim vitamin lazim mi. Demedi hicbi sey. Sordum cvpta vermedi. Boyle mi oluyor yaaCnm testin sonucunu bekliyordur muhtemelen ultrasonda kese gorunmemistr çünkü ondan vermemiştir başka vitamin faln değerin daha küçük ondan kese gorunmemistr bu arada cnm panik yapilcak bı durum yok sakin ol öncelikle inş değerin hızlıca artar köşede girununce alırsın zaten verir bütün kullacagin şeyleri Allah'ım hayırlısını nasip etsin hakkında inşallah
125 cikti 2 hafta sonra gel dedi. Idrar testi vs de istemedi enfeksiyon var mi. Ne blim vitamin lazim mi. Demedi hicbi sey. Sordum cvpta vermedi. Boyle mi oluyor yaaSonuçtan sonra söyler canım sonuçu bekyodur
Maşşallah güzel artmış değerin canım meraketme doktor söyler sana125 cikti 2 hafta sonra gel dedi. Idrar testi vs de istemedi enfeksiyon var mi. Ne blim vitamin lazim mi. Demedi hicbi sey. Sordum cvpta vermedi. Boyle mi oluyor yaa
Sorunca cvp vermemesi de sacmaymis cnm ama degerin iyi strese sokma kendini daha çok erken zaten folik asit veriyorlar zaten ilkten onuda sen kullandgn için dememiştir bişe sen yorma kendini dinlenme bak bebk iyice tutunsun cnnm tmmi125 cikti 2 hafta sonra gel dedi. Idrar testi vs de istemedi enfeksiyon var mi. Ne blim vitamin lazim mi. Demedi hicbi sey. Sordum cvpta vermedi. Boyle mi oluyor yaa
Allahh raZi olsun cevapladigin icin sagolasinSorunca cvp vermemesi de sacmaymis cnm ama degerin iyi strese sokma kendini daha çok erken zaten folik asit veriyorlar zaten ilkten onuda sen kullandgn için dememiştir bişe sen yorma kendini dinlenme bak bebk iyice tutunsun cnnm tmmi
Ne demk canım benim Allhim bebeğini sana bagslasin aminnAllahh raZi olsun cevapladigin icin sagolasin
Ah sagolasin icimi rahatllattin. Ama uzmanlar b13 ve d vitamini gebe kalmadan once eksikse kullanin diyor. Bnm eksikti. B12 ilacimi icmiyordum. Simdi icsem hapi bebege zarar verir mi. Pembe hapCanım 2 hafta sonra keseyi görecek sonra istiycek gebelik tahlillerini. Önce iç gebelik olduğundan emin olması lazım doktorun. Bende de emin olduktan sonra tahlillerimi istedi. Şuan folik asit yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?