Acil yardım lütfen

feyzaa253

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
11
1
1
34
Arkadaşlar benim hikayem şöyle adetimi bir hafta günüm geçti idrar tahlilinde silik çizgi ile öğrenmiştim bir hafta hersey normaldi bir anda yoğun kanamam oldu büyük kan pıhtıları da dahil kanamam başladığı gün kan verdim beta hcg 20 çıktı kimyasal gebeliktir diye düşündüm bir hafta sonra sofırlandı mı öğrenmek için kan vermeye gittim tahlil sonucu 291 öıktı şok oldum tabi sevindim de bir hafta da güzel değer yükselmiş sonra aradan yine bir hafta geçti bu bir hafta boyunca sürekli kasık ağrım kahverengi ufak ufak akıntılarım oldu. Tam 7 haftalık oldu yani artık görünür düşüncesi ile direk doktora gittim alttan da baktı ama keseyi göremedi kan tahlili istedi sonuç yarın sabah çıkacak değer çok yavaş yğkselmiş olabilir mi değer düşüşe geçtiyse kanamayla beraber düşük olması gerekmez mi daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum olumsuz konuştu bu duruma şaşırdı da biraz hersey yarın çıkacak olan tahlilde belli olacak şunu sormak istiyorum 7 haftalık keseyi hala göremeyen var mı ve ya değer az yğkselmişse bile hala hamileliğin devam etme olasılığı var mı başına böyle bir durum gelen var mı şimdiden çok teşekkür ederim.

Kimyasal gebelik olsa değer 20 den 291 e çıkmaz ki bir hafta da düşüşe geçer direk sonrasında düşse desem kanamam olmadı 291 değeri öğrendikten sonra
ben kimyasal yaşamadım ama sizin anlattığınız kimyasal yani sağlıksız gebelik geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah

Back
X