- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
- Konu Sahibi Zehra simsek
Amin inşaallahAllah razı olsun evet okurum kuran çok şükür Rabbime hurma ve badem alayım Allah sizden razı olsun rabbim dileklerinizi tez zamanda nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallahAllah razı olsun evet okurum kuran çok şükür Rabbime hurma ve badem alayım Allah sizden razı olsun rabbim dileklerinizi tez zamanda nasip etsin![]()
Hurma şimdi yemeseniz daha iyi olur doktorum bana doğuma yakın kolay açılmam olsun diye hergün 2 tane yememi söylemişti. Yani şimdiden açılmanız olmasa iyi olur.. Yinede siz bilirsiniz tabi..Allah razı olsun evet okurum kuran çok şükür Rabbime hurma ve badem alayım Allah sizden razı olsun rabbim dileklerinizi tez zamanda nasip etsin![]()
Hurma şimdi yemeseniz daha iyi olur doktorum bana doğuma yakın kolay açılmam olsun diye hergün 2 tane yememi söylemişti. Yani şimdiden açılmanız olmasa iyi olur.. Yinede siz bilirsiniz tabi
Teşekkür ederim bilgilendiriniz içinHurma şimdi yemeseniz daha iyi olur doktorum bana doğuma yakın kolay açılmam olsun diye hergün 2 tane yememi söylemişti. Yani şimdiden açılmanız olmasa iyi olur.. Yinede siz bilirsiniz tabi..
Amin inşallahDarısı bana olsun. Tebrik ederim
Bu test bozuk gibi ama tekrar deneyin umut herzaman var canımAdetim 2 gün gecikti sabahına test yaptım böyle oldu, sonrasında ağrılı bi şekilde kan geldi ama çok değil . Neden acaba
İnşallah canım sağolBu test bozuk gibi ama tekrar deneyin umut herzaman var canım![]()
Adetim 2 gün gecikti sabahına test yaptım böyle oldu, sonrasında ağrılı bi şekilde kan geldi ama çok değil . Neden acaba
Merhaba canım ne yaptın doktora gittin mi sonuv nedirAdetim 2 gün gecikti sabahına test yaptım böyle oldu, sonrasında ağrılı bi şekilde kan geldi ama çok değil . Neden acaba
Doktora gitmedim 2 gün adet oldum sonrasında bitti test de yapmadım daha yarın yumurtlAma testine başlıcamMerhaba canım ne yaptın doktora gittin mi sonuv nedir
Gayet güzel değerin inşallah sağlıkla ilerler:) Bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah11.11.2022 son Regal günün ve bugün tam 3 gün geçti değer normalmi sizce bayanlar
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin canımGayet güzel değerin inşallah sağlıkla ilerler:) Bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah![]()
![]()
Değeriniz gayet güzel doktora gitsenize keseyi görmeniz lazım bu değerle5haftalik
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin canım![]()
Gittim Çarşamba günü keseyi gördü 10gun sonra gel dedimDeğeriniz gayet güzel doktora gitsenize keseyi görmeniz lazım bu değerle![]()
Ayy hayırlı olsunGittim Çarşamba günü keseyi gördü 10gun sonra gel dedim![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza almakta nasip olsun inşallahGittim Çarşamba günü keseyi gördü 10gun sonra gel dedim![]()
Amin inşallahAyy hayırlı olsunsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
![]()
Amin inşallah canımHayırlı olsun sağlıkla kucağıniza almakta nasip olsun inşallah