• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümde çok kıl var yardımcı olun ..

Ben duymuştum ama sanırım cihaza bağlı. Ben mesela enseye diot yaptrdm cok etkili oldu bitirdi, ama alex falan arttırıyormus yüze önermiyorlar diye biliyorum
Ben de tüy artışı olmadi, tüyler tamamen bitmedi ama koltukaltimda iz kaldi. Şu kil tüy işleri insanın canını çok sıkıyor.

Kusura bakmayın eksik biliyorum sanırım ben de lazere gittim bacaklardaki ve koltukaltjndakj tüyler için. Tüyler bitmedi, azaldı ama koyu leke kaldı küçük bir bölümde ve koltukaltimda. Gerçekten sinir bozucu, yüzde iz kalması tüy artması daha kötü. İşlerini güzel yapsalar keşke. Şakaya gelmez bu iş. Çok üzgünüm.😔 ins bir çözüm bulabilirsiniz. Acaba dermatolog yada başka bir güzellik merkezinde çözüm bulunabilir mi
Iz kalma sebebi sürekli jilet vurup gittiniz üstüne de ateş eee olur ama siz bırakın sonra geçer bende de kararma yaptı onuda unutmuşum demeyi genital veya koltuk altı kapkara yapar ama bıraktım geçti çok şükür lazer tamamen yalancılar para uğruna vallahi en iyisi evde agda deneyim en azindna biter

Ama ipl arttirir zaten normal bi lazer degilki o. Ince tüyleri kalinlastirir, modern ağda gibi bir şey o. Diot lazer arastrin. Ben bacak, genital ense ve favorideki küçük bir bölgeye yaptırdım. Baya memnunum. Kalın tüyleri inceltiyor bitirmese bile. Ki benim genital hariç baya bitti orasi da bitmeyenler haric ayva tuye dönüştü. Ipl yuze yapilmaz ya keske araştırsaydiniz 😔

Ama ipl arttirir zaten normal bi lazer degilki o. Ince tüyleri kalinlastirir, modern ağda gibi bir şey o. Diot lazer arastrin. Ben bacak, genital ense ve favorideki küçük bir bölgeye yaptırdım. Baya memnunum. Kalın tüyleri inceltiyor bitirmese bile. Ki benim genital hariç baya bitti orasi da bitmeyenler haric ayva tuye dönüştü. Ipl yuze yapilmaz ya keske araştırsaydiniz 😔
Girerken yaşım 17 18 civarında ben cahilim dim ne bilebildirdimki şuan da bilmesem o güzelik merkezindeki çalışanlar yapmamasiydi ama iste Allah korkusu yokki para para😌

Back
X