- 2 Şubat 2024
- 22
- 17
- 3
- 26
- Konu Sahibi melegimmm_
-
Dua ve bilgi istiyorum efendim bdv Nasıl taşıyabilirimDua mi istiyorsunuz bilgi mi? Bilgi istiyorsaniz bdv ye tasinsin konunuz. Dua istiyorsaniz etiket yapalim Ya Safi okuyalim
Rabbim şifalar versinMerhabalar beş aylık hamileyim bebeğimde Transpozisyon kalp damarları ters oluştuğunu öğrendim doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerektiğini söylediler doğum ve ameliyat yaşadığım şehirde değil istanbulda olacakmış bu durumda olan var mı ne süreçlerden geçtiniz acil lütfen yardım eder misiniz
Yapalım canım okuyalım inşallah
Merhabalar beş aylık hamileyim bebeğimde Transpozisyon kalp damarları ters oluştuğunu öğrendim doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerektiğini söylediler doğum ve ameliyat yaşadığım şehirde değil istanbulda olacakmış bu durumda olan var mı ne süreçlerden geçtiniz acil lütfen yardım eder misiniz
RABBİM yar ve yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatli vaktinde bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun aminnnnnMerhabalar beş aylık hamileyim bebeğimde Transpozisyon kalp damarları ters oluştuğunu öğrendim doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerektiğini söylediler doğum ve ameliyat yaşadığım şehirde değil istanbulda olacakmış bu durumda olan var mı ne süreçlerden geçtiniz acil lütfen yardım eder misiniz
2000 aldim2000 aldım
28.000 kalan sayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?