Acil yardım lütfen

melbo01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
8
1
286
Nevşehir
Arkadaşlar size birşey soracağım eşimle beraber memleketimizden uzakta öğretmenlik yapıyoruz,ikimizinde memleketi aynı.ne zaman gitsek onun ailesi yüzünden tartışırız veya ben sinirleri bozulmuş bir şekilde geri dönerim.gelecek hafta tayin isteme durumumuz var sizce yazayım mı memleketimi? ne dersiniz.Aslında orayı çok seviyorum ve kendi ailemde orda ama eşimin ailesinden korkuyorum.çok beklentileri var gelin,işimizi görün bazen para ve en çokta kaynananın çenesi.ne yapayım sizce nolur yardım edin bi akıl verinn

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

arkadaşım eşimle bende aynı memleketteniz ve memleketimize gitmek için yanıp tutuşuyoruz, yanlızlık o kadar zorki bunuda sende çok iyi bilirsin. tabiki gittiğin zaman avantajlarıda dezavantajlarıda bize avantajları daha fazla geliyor, en basitinden çocuk olunca büyük kolaylık, geçmişimiz, eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız orda, başımıza bişey gelse arkamızda çok insan var. ama dediğim gibi dezavantajıda var, ben eşimin ailesiyle sorun yaşamayacağımı düşünüyorum zaten 3 yıldır eşimle koca şehirde yanlız olduğumuz için birbirimize iyice bağlandık artık gitmenin vakti geldi. sende eşinin ailesine uzakta bir ev tutabilirsin, sınırlarını çizersin, ailelerimizden, sevdiklerimizden uzakta dünyanın parasını kazansak ne faydası varki???:(

teşekkürler umarım herşeyin hayırlısı olureyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Ben özellikle ilk zamanlar belirli süre ailelerden uzaklığın iyi olduğunu düşünüyorum.
Eğer illa kendi aileme yakın olayım derseniz, eşinizin ailesine de yakın olmak zorunda kalacaksınız, bunu da göze almış olacaksınız. O yüzden iki tarafada uzak olmak en iyisi. Sadece yaz tatilinde gittiğinizde sıkıntı yaşıyorsanız, bir de yakında olunca neler çıkar kimbilir. ıyi düşünün bence.

en iyisi iki tarafa da uzak yerde olmak.
yakın bir ile tayin istersiniz
gidiş gelişiniz kolay olur ama aynı zamanda da arada mesafe olmuş olur.

canım bence en ıyısı uzak olmak senede bır kere gıttıgınızde bu kadar problem oluyosa ordayken daha cok olur ve evlılıgınız zarar gorur eger anlasabıldıgın bı kaynanan olsaydıı hıc dusunmeden kendı aılende orda hemen tayınını yaz derdımm

Eşimde bende senin gibi aynı memleketten ama memleketimizden uzaktayız.bizde de aynı sıkıntılar var kendi ailemle çok iyiyken eşimin ailesinin bizden çok farklı beklentileri var.tatil için gittiğimizde bile bunu bize hissettiriyorlardı.ben eşimin işi dolayısıyla doğduğum memlekete gidemiyorum ancak yakın illeri tercih edebiliyorum ama şimdi onda bile kararsızım.galiba ne kadar uzak olunursa o kadar iyi oluyor bu durumlarda gözden ırak olunca bazı şeyler sorun olmuyor emin ol.kesinlikle tavsiye etmiyorum sadece sorunlara davetiye çıkarmış olursun bence iyi düşün.sevgiler

biz ailelerimizle aynı şehirde oturuyoruz. istediğimiz zaman gideriz kimse bizi zorlayamaz. bu tamamen size kalmış memleketinide olmak daha güzel olur tayininiz çıkarda giderseniz hemen yüz göz olmayın mesafenizi korursanız daha iyi olur.

arkadaşım eşimle bende aynı memleketteniz ve memleketimize gitmek için yanıp tutuşuyoruz, yanlızlık o kadar zorki bunuda sende çok iyi bilirsin. tabiki gittiğin zaman avantajlarıda dezavantajlarıda bize avantajları daha fazla geliyor, en basitinden çocuk olunca büyük kolaylık, geçmişimiz, eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız orda, başımıza bişey gelse arkamızda çok insan var. ama dediğim gibi dezavantajıda var, ben eşimin ailesiyle sorun yaşamayacağımı düşünüyorum zaten 3 yıldır eşimle koca şehirde yanlız olduğumuz için birbirimize iyice bağlandık artık gitmenin vakti geldi. sende eşinin ailesine uzakta bir ev tutabilirsin, sınırlarını çizersin, ailelerimizden, sevdiklerimizden uzakta dünyanın parasını kazansak ne faydası varki???:(
arkadasin dediklerine katiliyorum, ama kendine guveniyorsan diyecegim. yani dilediginiz gibi gelisebilirse hersey , karisaniniz olmayacaksa gitmeniz kadar guzel bisey olmaz.
fakat esinizin ailesi kendilerinde herseye mudahale edebilme hakki gorurse, sizde biraz duygusalsaniz , caniniz SIKILIR. kararinizi vermedin enine boyuna iyice dusunun.
sonucta memleketten uzakta olsaniz bile, yinede cevre edinebilirsiniz, tatillerde memlekete gider , hasretinizi giderirsiniz.
bence iyi dusunun.
opuyorum cokkkk:1hug:

Back
X