mrb arkadaşlar dertler paylaştıkça azalırmış ya bende sizinle paylaşmak istiyorum.4yıllık ewliyim 2yaşında bi oğlum war.kaynana ve görümce yüzünden boşanıyoruz.sonunda yuwamı yıkmayı başardılar.eşim hiçbizaman ailesine karşı bizi koruyup kollamadı hep onlar haklı oldu.hem ezdi hem ezdirdi.cezaeinde askerde bekledim herşeye katlandım.onca emek fedakarlık boşaymış.şuan hamileyim ve görümcem olcak şeytanla kaynanam bir olup oğlunu bi güzel doldurdu.çocugu aldır ötekinide ister yurda wer naparsan yap dedi.eşim beni doktora götürdü kürtaj için çarşamba bebeğimi aldırcam içim çok acıyo ama onları allaha havale ediyorum.ilahi adalet elbet tecelli eder.bizi böle ortada koyup gitti.ailesi ona araba alçakmış ew alçakmış.kendine yeni bi hayat kurup okumuş biriyle ewlencekmiş nankör.çektiklerimi eşim 2ay ceza yattı cezaewindeyken abisi ewime gelip bana sarkıntılık etti çıktığında eşime anlattım.napayım gidip öldüreyimmi nasılsa inkar etcek dedi.1hafta sonra gidip abisiyle hiçbişe olmamış gibi içki içip gezdi.bu kadar rahat bi adam.bu durumu nasıl atlatıcam nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.içim acıyo.günlerdir ağlamaktan helak oldum.ne karnımdaki çocuğu nede oğlum hiçbişe umrunda deil adamın.üstelik kaynanam beni arıyo bide paramı wercez hap falan içip düşür diyo.ben bunlara insan bile diyemiyorum artık.bugüne kadar yapmadıkları kalmadı.beni kötüleyip eşimi benden soğutmak için ne iftiralar ne aşaglamalar neler yapmadılarki.benimse kocam olacak adam benim ailem sizsiniz deyipte bigün ağzını açmadı.dayak küfür hakaret aşaglama herşey war eşimde.çaresizlikten katlandım ama olmadı.davayı açıcakmış bu hafta.allaha havale ediyorum
Son düzenleme: