arkadaşlar hepinize teşekkürler.derdimi anlatıp paylaşabilcegim bi siz warsınız.allah razı olsun.burda sizinle konuşmak bile bana iyi geliyor.ewliligm ve çocuğum için yapmadığım fedakarlık katlanmadığım pislikleri kalmadı.durumumuz yoktu 8ay kaynanamda kaldk.kaynanam bütün kış soba yakmadı ewde.bulaşık makinesini kullandırmadı elimde yıkayım diye.sıcak suyu kapattırdı buz gibi suda yıkardım.banyo yapmama kirli çamaşır çıkarmama bile kızardı.hamileydim soğuktan ayaklarım uyuşurdu yorganın altına girerdim ona bile eşimi doldururdu.çöpleri hergün kontrol ederdi ondan gizli bişe yiyomuyum diye.oglum stersten kolikti 4ay ağladı.bigün banyo yaptırırken kaynanamda wardı.banyodan sonra hep ağlardı oğlumkaynanam bişe bulamayınca eşime ben gördüm çocuğun kolunu büktü ondan aglıyo çocuk diyip eşime dövdürdü.görümcem annemle telde konuşmamı eşime biriyle hep gizli konuşuyo aşkım falan diyo diye iftira attı.kaynım gece ewe 2 3arkadaşını getiriyodu haberimz yokken sabah kalktığımda adamları görünce eşime abisiyle konuşmasını söledim.rahatsız olduğumu söleyince kaynımda başladı iftiraya benim arkadaşlarımın gözünün içine bakıyo gözü dışarda diye.allah biliyo ya gerçekleri içim rahat.ama eşim hep onlara inandı.onlar tanımadı insanların arkasından bile O.......diyolar.eşim onda bile haklı görüyo onları.hiç bıkmadılar kötülemekten karalamaktan.sıra oğluma geldi allaha şükür çok akıllı ve zeki bi oğlum war .eşime bu çocuk özürlü,deli,bu çocuktan bişe olmaz diyolardı.çocuğuna karşı bile soğutmak için yapmadıkları kalmadı.bu insan müswettesi ona bile bazen ailem haklı diyodu.neyse rahatladılar artık.şimdi ewin eşyalarını sat parasını al senin hakkın diyolar eşime.benide arayıp hap iç düşür paramı wercez diyolar.allaha havale ediyorum.