Ne zararı mı var tabi sevsin ailesini ailesini sevmeyen karısını hiç sevmez ama ailesinin her istediğini yapacaksın diye karısına diretmesin, gerdek gecesine bile karışıyorlar, kaç çocuk ve ne zaman yapılacağına kadar karışılıyor böylelerine bir zahmet tepki gösterelim.Bu kadar sorun, ailesine düşkün olmasından mı kaynaklanıyor.. ?
Yahu şu adamların, aileleriyle olan ilişkilerinden lütfen artık rahatsız olmayın ..
Ailesi ya , bırakın anasına babasına çok düşkün olsun.Ne zararı var size..
Siz bunu dile getirirmişsiniz, iyi tepkiyle karşılaşmamışsınız.Bu kıskançlık mıdır nedir ben gerçekten anlayamıyorum ..
O kadarına tabi ki de sessiz kalın demiyorum ..Ne zararı mı var tabi sevsin ailesini ailesini sevmeyen karısını hiç sevmez ama ailesinin her istediğini yapacaksın diye karısına diretmesin, gerdek gecesine bile karışıyorlar, kaç çocuk ve ne zaman yapılacağına kadar karışılıyor böylelerine bir zahmet tepki gösterelim.
Ne zararı mı var tabi sevsin ailesini ailesini sevmeyen karısını hiç sevmez ama ailesinin her istediğini yapacaksın diye karısına diretmesin, gerdek gecesine bile karışıyorlar, kaç çocuk ve ne zaman yapılacağına kadar karışılıyor böylelerine bir zahmet tepki gösterelim.
O kadarına tabi ki de sessiz kalın demiyorum ..
Evlilikte kültür farkı önemli önceden uyaran olmadı mı ?
Kocaman bir aile olduğunuzu kabullenerek bunun güzelliklerini yaşatın kendinize ve çocuğunuza.
maalesef hiç uyaran olmadı eşim aksine nişanlıyken bana çok düşkündü evlendik 360 derece döndü.
merhaba ben aranıza yeni katıldım. 8 senelik evliyim 4 yaşında oğlum var eşimin ailesi doğulu sürekli kendi yanlarında istiyorlar bana ters geliyor. eşim ailesine çok düşkün aşırı derecede bu beni çok rahatsız ediyor kendisi ile konuşmaya çalıştım ama olmadı ters tepki verdi. ailesi ile aşırı derecede problemliyiz. eşimin ailesine düşkün olması ondan soğumama sebep oldu büyük bir ihtimalle oda benden soğudu artık eşim işten gelince benimle hiç ilgilenmiyor ben ondan soğuduğumu hiç belli etmiyorum ama. onunla ilişkiye bile giresim gelmiyor o dereceyim dün kuzenimim nişanı vardı giyindim süslendim bana bir güzel söz söyler diye ama maalesef tek kelime bile etmedi ne yapmam gerek ben ona aşık değilim artık sanırım oda bana değil. evliliğimi kurtarmak için ne yapmam gerek ona karşı olan soğukluğumu nasıl gidermeliyim ona yaklaşmayı denedim kocamdır diye kendimi teselli ettim ama olmadı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
Eşinizin sevdiği renk varsa o tarz giyinebilirsiniz, sevdiği yemekler olabilir...Ayrıca ikiniz için de afrodizyak etkili bir beslenme iyi olurdu...Ayrıca siz ona yaklasin vs.....Aşk kalmamış olsa bile sevgi vardır merak etme....
ailesine deger vermesi veya gorusmesi rahatsiz etmez tabiki.. ama denge kuramayip hep benim ailem diyen, karisini 5nci plana atan, yeni bi aile kurdugunu farkedemeyen erkekler, kadinlari bu hale getiriyor.. bi de ailesi de insan gibi insan degilse, herseye ama herseye karisip yonetmeye calisiyolarsa, niyetleri kotuyse,gelinler de nefret eder, el insaf..Bu kadar sorun, ailesine düşkün olmasından mı kaynaklanıyor.. ?
Yahu şu adamların, aileleriyle olan ilişkilerinden lütfen artık rahatsız olmayın ..
Ailesi ya , bırakın anasına babasına çok düşkün olsun.Ne zararı var size..
Siz bunu dile getirirmişsiniz, iyi tepkiyle karşılaşmamışsınız.Bu kıskançlık mıdır nedir ben gerçekten anlayamıyorum ..
Pardon ama o nasibi Allah verirse Allah verir senin bu nasibi kapattığın kanısına kv nasıl kanaat ediyor tövbe ya .ailesini sevsin tabi ben ona sevmesin demiyorum ki benim de ailem var kimse sevmeyeceksin diyemez ama eşim işten gelince kv karşılarsa sana fırsat vermezse ite kaka banyoya oğlum terlemişsindir bir duş al derse pardon ama sen ne yaparsın artı bekar abisi var diye çocuk istemeyip abinin evlenmesini bekle ondan sonra çocuk yapın derse sende bunu dinlemeyip çocuk yapıp oğlumun nasibini kapattın derse naparsın soruyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?