acil yardım lütfen...

gul_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
49
14
88
35
Antalya
merhaba ben aranıza yeni katıldım. 8 senelik evliyim 4 yaşında oğlum var eşimin ailesi doğulu sürekli kendi yanlarında istiyorlar bana ters geliyor. eşim ailesine çok düşkün aşırı derecede bu beni çok rahatsız ediyor kendisi ile konuşmaya çalıştım ama olmadı ters tepki verdi. ailesi ile aşırı derecede problemliyiz. eşimin ailesine düşkün olması ondan soğumama sebep oldu büyük bir ihtimalle oda benden soğudu artık eşim işten gelince benimle hiç ilgilenmiyor ben ondan soğuduğumu hiç belli etmiyorum ama. onunla ilişkiye bile giresim gelmiyor o dereceyim dün kuzenimim nişanı vardı giyindim süslendim bana bir güzel söz söyler diye ama maalesef tek kelime bile etmedi ne yapmam gerek ben ona aşık değilim artık sanırım oda bana değil. evliliğimi kurtarmak için ne yapmam gerek ona karşı olan soğukluğumu nasıl gidermeliyim ona yaklaşmayı denedim kocamdır diye kendimi teselli ettim ama olmadı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...

Bu kadar sorun, ailesine düşkün olmasından mı kaynaklanıyor.. ?
Yahu şu adamların, aileleriyle olan ilişkilerinden lütfen artık rahatsız olmayın ..
Ailesi ya , bırakın anasına babasına çok düşkün olsun.Ne zararı var size..
Siz bunu dile getirirmişsiniz, iyi tepkiyle karşılaşmamışsınız.Bu kıskançlık mıdır nedir ben gerçekten anlayamıyorum ..

Ne zararı mı var tabi sevsin ailesini ailesini sevmeyen karısını hiç sevmez ama ailesinin her istediğini yapacaksın diye karısına diretmesin, gerdek gecesine bile karışıyorlar, kaç çocuk ve ne zaman yapılacağına kadar karışılıyor böylelerine bir zahmet tepki gösterelim.

Ondan hala bir tatlı söz beslediğinize göre ondan soğumamışsınız; bu kısmı hallettik.... eşinizin size ısınması için ise gülümseyin, sürekli tatlı söz ve gülümseme. Başka ilaç gibi gelecek bir şey ben bilemiyorum. Baktınız ki gerekli geri dönüt alınmıyor, o zaman kırgın bir şekilde "tatlı bir sözünü bekliyorum " diye siz sırnaşın... İçiniz bunları yapamayacak kadar soğuksa zorlayın kendinizi... eninde sonunda buzlar erimeye başlar gibi geliyor...

O kadarına tabi ki de sessiz kalın demiyorum ..

Kocaman bir aile olduğunuzu kabullenerek bunun güzelliklerini yaşatın kendinize ve çocuğunuza.

O kadarına tabi ki de sessiz kalın demiyorum ..

ailesini sevsin tabi ben ona sevmesin demiyorum ki benim de ailem var kimse sevmeyeceksin diyemez ama eşim işten gelince kv karşılarsa sana fırsat vermezse ite kaka banyoya oğlum terlemişsindir bir duş al derse pardon ama sen ne yaparsın artı bekar abisi var diye çocuk istemeyip abinin evlenmesini bekle ondan sonra çocuk yapın derse sende bunu dinlemeyip çocuk yapıp oğlumun nasibini kapattın derse naparsın soruyorum sana

Siz kendi içinizde çelişkilisiniz. Eşinizden soğuduğunuzu ve onun da sizden soğuduğunu söylüyorsunuz. Peki neden evliliğinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz? Sizce bu evlilik ömür boyu bu şekilde yürür mü? Eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız siz eşinizi hâla seviyorsunuz. İlk önce kendinizi sorgulayın. Ona göre bir şeyler yapın. Sırf boşanmamak için sevmediğiniz biriyle ömür geçirmeyin.

maalesef hiç uyaran olmadı eşim aksine nişanlıyken bana çok düşkündü evlendik 360 derece döndü.

Erkekler evlenince ailesine özellikle annelerine çok düşkün oluolar
Ailesi seni sevmio istemîo soğuk davranıyor olabilir
Eşine yakınma çünkü biz yakındıkça daha çok bağlanıolar
Mesafeli ol saygılı ol güleryüzlü ol iyi davrAn
Gözüne sok kocanın senin iyi olduğunu
Planlar yap şuraya gidioruz buraya gidioruz ailesine gidiCek vakit pek kalmasın

Okadarda sorununuz yok sadece sogukluk yasanmis onu da isitmak icin dugun nisan vs birlikte gidin bilmiyirum belki ikinize ozel birgun hazirlamaniz daha dogru olur cocugu birgun erkendenbyatirip onun icin hazirlanin ama sabahleyin yada onceki gunden bunu onun sezmesi icin cumleler kurun yarin guzel gecebilir vs diye eve erken gelirmusin diye gelmiycek olsada merak edebilir bu onun yapisina ters kaciyorsa dugun videonuzu fotograflarinizi cikartip o gunlere donun hatta cocugunuza tembih edin babasina evlilik ne siz nasil evlendiniz diye sorsun bu onun odevi gibi cocugunuzun yasini bilmiyorum yaziyorum hic olmadi baska dugun yada davetlerde dans ederken yada etmeye de meilli bir insan degil diyorsaniz sanatcidan dugununuzde dans ettiginiz sarkiyi soylemesini rica edin kisacasi geri donup bakin birlikte evliliginizin oldugu o gunleri animsayin faydasi olur diye dusunuyorum

Evi ayırın?
Ev üstüne ev olmaz ki.

Eşinizin sevdiği renk varsa o tarz giyinebilirsiniz, sevdiği yemekler olabilir...Ayrıca ikiniz için de afrodizyak etkili bir beslenme iyi olurdu...Ayrıca siz ona yaklasin vs.....Aşk kalmamış olsa bile sevgi vardır merak etme....

pehhhh afrodizyak etkili yemek mi ???? adam burnunun ucunu görmüyor ,kadın okadar süslenmiş püslenmiş bir çok guzel olmuşsun dememiş afrodizyak neylesin onu ?

ailesine deger vermesi veya gorusmesi rahatsiz etmez tabiki.. ama denge kuramayip hep benim ailem diyen, karisini 5nci plana atan, yeni bi aile kurdugunu farkedemeyen erkekler, kadinlari bu hale getiriyor.. bi de ailesi de insan gibi insan degilse, herseye ama herseye karisip yonetmeye calisiyolarsa, niyetleri kotuyse,gelinler de nefret eder, el insaf..

Pardon ama o nasibi Allah verirse Allah verir senin bu nasibi kapattığın kanısına kv nasıl kanaat ediyor tövbe ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…