acil yardım lütfen!!!!

dlara_gcmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
60
11
32
Herkese meraba..12 haziranda sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim. Sezeryan olduğum için sütüm az gelmişti. Bebeğim sarılık oldu. Doktor sürekli emzir dedi ama sütüm az oldupu için bebeğe yetmedi ve bebeğin hem sarılığı ilerledi hem de kilo kaybetti doktor da mama takviyesine başladı. Yarın doktor kontrolümüz var. Eğer sarılığımız geçtiyse mamayı bırakmak istiyorum ama bebeğim memede hemen uyuyo ve ne yaparsam yapayım uyandıramıyorum. Şimdi de ilk başta biraz mama verip uyandırıyorum daha sonra hemen memeyi dayıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..

Sutunun artmasinin ve bebegin emmeye oyice alismasinon tek yolu surekli bol bol emzirmek her agladiginda memeye tut uyanikken surekli dene ayrica cocuklar uyurkende emebiliyor kizim uykusunda mizirdanir veririm memeyi hem uyur hem emer
Bebegin iyice alisana kadar sut sagma makinesi yardimci olur sagdikca sutun artar mama yerine sagdigin sutunu verirsin doymuyo diye korkma sen emmeye alisturmaya bak alistiktan sonra emin ol her annenin sutu bebegine yeter o ne kadar cok emerse o kadar cok sutun olur mamadan kurtulmaya bak daha cok kucuk

Heesetden once kendine ve bebisine inan sut arttirici urunler kullan ve elektrikli sut sagma makinelerinden kullan sagip ver sutunu sutun duzene oturur zamanla ama birakma emzirmeyi bebisinle guzel gunler tadini cikar emzirmenin

Sarılığın etkisiyle bebek sürekli uyuyo ve ben emzirmk için uyandıramıyorum. Süt sağma makinesi de aldım ara ara sağıp veriyorum ama bebeğin memeyi bırakmasından korkuyorum mamayı bırakmak istiyorum ama sarılık geçene kadar kullanmak zorundayım sanırım

X