acil yardım lütfen

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
Kızlar Merhaba ;
Konuyu buraya açıp açmamak arasında çok gidip geldim ama en çok cevap verilen yer burası olduğu için buraya açmaya karar verdim.
Konuma gelince hemen özet geçiyorum 3 yıl önce babam bizi terkedip gitti bir sürü borç bırakıp arkasında dada sonra geçen sene de vefat etti ben bu borçlardan ve bizi terketmesinden dolayı affedemiyordum kendisini.
Bir kaç kere ( bu ayda en az 5-6 kezi buluyor ) rüyalarıma girdi hiç konuşmuyor bana bakıyor bende kızıyorum kavga ediyorum kendisine ama nasıl oluyorsa böyle canlı gibi göz göze geliyoruz ve ben çok korkarak hatta çığlık çığlığa uyanıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum o gece sabaha kadar uyuyamıyorum.Delirmek üzereyim korkudan.
Kime sorsam hiçbir yorum yapmadı böyle bir şey başına gelen var mı? varsa nasıl kurtuldu ne olur yardım edin bana.

Ben babamı 13 yıl önce kaybettim acı tatlı bir sürü anımız var dayakta yedim ondan zamanında ancak çok güzel degerlerde kazandırdı bana.her ne kadar canını yakmış olursa olsun başkaları babalardan daha acımasız umarım bunu yaşayarak ögrenmek zorunda kalmazsın.icten ice özlemis olabilirsin sıkça rüyanda gördüğüne göre.benim naçizane tavsiyem affet onu ve dua et onun için.

Çocukluğumu yaşayamadım ben borçlarla 12 yaşında tanıştım paraların nereye gittiğini bilmeden borç ödemek zorunda kaldık.Annemle günlük işlere gittim 12 yaşında daha sonrasın da da düzelmedi hiç sürekli borç harç yaptı bunları da kabullenmiştim fakat benim işim yok paramız yokken eve icralar gelmeye başladığı esnada kaçıp gitmesini yediremiyorum kendime onu kabullenemiyorum o yüzden ne zaman affetmek istesem olmuyor.Onun için dua etmek değil lafını yapmak bile içimden gelmiyor.Ama rüyalarıma girince de çok korkuyorum.

Herşeyden önce başınız saolsun.
Bende babamı kaybettim. Babalı her konunun içine dalıyorum.
Affedilmeyecek şeyler yaşamış olabilirsiniz bilinmeden yorum yapmak zor.Allah yardımcınız olsun.
Babadan kalan mal yoksa reddi miras yapın. Mal varsa da borcunu ödüyoruz diye kendinizi bunaltmak yerine kalan malı düşünün.
Rüyalarınız pskolojikte olabilir. Bambaşkada..
Ama bir gerçek var siz affetmedikçe o yükle ömür boyu yaşayacaksınız. Olan olmuş ömrü son bulmuş. Hatalı da olsa sizin dünyaya getiren vesile o kişi. Böyle düşünün ruhuna bi dua okuyun. Kendinizi özgür bırakmış olun.

Çocukluğumu yaşayamadım ben borçlarla 12 yaşında tanıştım paraların nereye gittiğini bilmeden borç ödemek zorunda kaldık.Annemle günlük işlere gittim 12 yaşında daha sonrasın da da düzelmedi hiç sürekli borç harç yaptı bunları da kabullenmiştim fakat benim işim yok paramız yokken eve icralar gelmeye başladığı esnada kaçıp gitmesini yediremiyorum kendime onu kabullenemiyorum o yüzden ne zaman affetmek istesem olmuyor.Onun için dua etmek değil lafını yapmak bile içimden gelmiyor.Ama rüyalarıma girince de çok korkuyorum.
Zaten affetmek onun için değil, senin için gerekli arkadaşım. Sen ne kadar içten hakkım helal desende, ilahi adalet var.
Siz ona emanettiniz, bir nevi emanete hıyanet olmuş. O zaten bunun cezasını çekecek.
Affedersen, sen rahatlayacaksın. Kalbin o ağırlığı atacak, kendi yoluna bakacak. Affetmek kalbin sadakası, bir nevi temizleme. Birine dua etmek de o kişiyi affedebilmenin en kestirme yolu. Dene, içinden gelmese bile. Nasıl hafifleyeceğini kendin gör.

Zaten affetmek onun için değil, senin için gerekli arkadaşım. Sen ne kadar içten hakkım helal desende, ilahi adalet var.
Siz ona emanettiniz, bir nevi emanete hıyanet olmuş. O zaten bunun cezasını çekecek.
Affedersen, sen rahatlayacaksın. Kalbin o ağırlığı atacak, kendi yoluna bakacak. Affetmek kalbin sadakası, bir nevi temizleme. Birine dua etmek de o kişiyi affedebilmenin en kestirme yolu. Dene, içinden gelmese bile. Nasıl hafifleyeceğini kendin gör.

çok güzel yorum yapmışsınız çok teşekkür ederim.

Psikolojik bence. Onu affet gerçekten bunu yap kin tutmak nefret duygulari sana zarar verir. 3 günlük dünya da değmez kimseye ah etmek.
Onun icin dua et icinde bitir ofkeni rahatla

Back
X