Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyyyzemmmmm. Teyzem aynı böyle oldu. Hemde regl oluyordu çok yoğun şekilde. İki aylıktı bebişini öğrendiğinde.Kızlar benim bir arkadaşım 6 aylık evli ve 2 buçuk aydır adet olmuyor bebek istiyorlar evde test yaptı negatif kan tahlili verdi oda negatif ama ultrasonla baktı bebek var böyle birşey yaşayan varmı kan testinde negatif olupta hamile olan varmı ben şaşırdım açıkcası
geçen hafta perşembe verdi hatta beraber gittik görmesem zaten inanmam ama bende yanındaydımKan testinde nasıl çıkmaz ki garip nezan kan verdi de çıkmadı testi şuan mı yaptı
o kadarını bilmiyorum malesef ama ben şok oldum o yüzden sorayım dedim böyle birşey mümkün mü diyeBende baya sasirdim ilk kez duyuyorum , kalp atisida duyuldumu 2 aylik hamilelerin duyulmasi lazim
teyzenizin de mi kanda çıkmadı hamilelikTeyyyzemmmmm. Teyzem aynı böyle oldu. Hemde regl oluyordu çok yoğun şekilde. İki aylıktı bebişini öğrendiğinde.
dediğim gibi kendim şahit oldum o yüzden eminim kanda çıkmadı ultrasonda çıktıkan testi yanılmaz. Yada test yapılan hastanenin makinası bozuk... 5 tl ye eczanedent est alıp bakın... ultrasonra gorunen bebegın testte cıkmaması ımkansız.. cunku normalde tam tersıdır kanda cıkar ama o kdr kucukturkı ultrason gormez bazen, bu daha normal bir hikaye.
Evet hayatım. Onun çok yoğun reglsi olmuş bide. Bebeğin üstne gördü. Bi kaç doktora gidiyor ve ultrasonda gözüküyor bebekteyzenizin de mi kanda çıkmadı hamilelik
Arkadaşlar bugün sordum kalp atışı varmış allaha şükürCanım mümkün, benim arkadaşım da adetleri çok düzensiz olur. Yumurtası çatlamıyor, derler.
Adet olmuyor ama hamile de kalamıyor, çünkü ortada döllenecek yumurta yok.
Bence başka doktora gitsin, miyom görmüş olabilirler, eğer kalp atışı yoksa.
Aynı benim arkadaşım gıbı 2 ay adet görmedi kanda bebek çıkmadı bugün sordum kalp atışlarını dinlemişEvet hayatım. Onun çok yoğun reglsi olmuş bide. Bebeğin üstne gördü. Bi kaç doktora gidiyor ve ultrasonda gözüküyor bebek