Acil yardım lütfen

usakli64

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
24
5
6
32
Kızlar benim bir arkadaşım 6 aylık evli ve 2 buçuk aydır adet olmuyor bebek istiyorlar evde test yaptı negatif kan tahlili verdi oda negatif ama ultrasonla baktı bebek var böyle birşey yaşayan varmı kan testinde negatif olupta hamile olan varmı ben şaşırdım açıkcası

Bende baya sasirdim ilk kez duyuyorum , kalp atisida duyuldumu 2 aylik hamilelerin duyulmasi lazim

Kan testinde nasıl çıkmaz ki garip nezan kan verdi de çıkmadı testi şuan mı yaptı

Kızlar benim bir arkadaşım 6 aylık evli ve 2 buçuk aydır adet olmuyor bebek istiyorlar evde test yaptı negatif kan tahlili verdi oda negatif ama ultrasonla baktı bebek var böyle birşey yaşayan varmı kan testinde negatif olupta hamile olan varmı ben şaşırdım açıkcası
Teyyyzemmmmm. Teyzem aynı böyle oldu. Hemde regl oluyordu çok yoğun şekilde. İki aylıktı bebişini öğrendiğinde.

Cok şaşırdımm böyle şeylerde olabiliyor demek suan bende de bi acabalar oluştu gibi persembe regl gunumdu ve aksam cok acik pembe akintim oldu cuma hicbirsey yok cumartesi az az 2 3 saatte bir gelmeye devam etti yerleşme kanamasi olarak dusunuyodum ama bu sabah regl olana kadar sizin yazınızı okuyunca soru işaretleri oluştu yine benim gibi olan var mı arkadaşlar

Ya testi yanlis sonuc almislar ya da bu hikaye fake :D
Embriyo dollenmeden itibaren bhcg salgilar. Yani kanda KESINLIKLE CIKAR.hele ki 2 ayliksa en azndan 5000 olurdu degeri. Nasil negatif cikablr. Imkansz

demekki oluyormuş birzat kendim şahit oldum kız 2 aydır adet olmuyor kanda ve idrarda çıkmıyor ama hamile

kan testi yanılmaz. Yada test yapılan hastanenin makinası bozuk... 5 tl ye eczanedent est alıp bakın... ultrasonra gorunen bebegın testte cıkmaması ımkansız.. cunku normalde tam tersıdır kanda cıkar ama o kdr kucukturkı ultrason gormez bazen, bu daha normal bir hikaye.

kan testi yanılmaz. Yada test yapılan hastanenin makinası bozuk... 5 tl ye eczanedent est alıp bakın... ultrasonra gorunen bebegın testte cıkmaması ımkansız.. cunku normalde tam tersıdır kanda cıkar ama o kdr kucukturkı ultrason gormez bazen, bu daha normal bir hikaye.
dediğim gibi kendim şahit oldum o yüzden eminim kanda çıkmadı ultrasonda çıktı

Canım mümkün, benim arkadaşım da adetleri çok düzensiz olur. Yumurtası çatlamıyor, derler.
Adet olmuyor ama hamile de kalamıyor, çünkü ortada döllenecek yumurta yok.
Bence başka doktora gitsin, miyom görmüş olabilirler, eğer kalp atışı yoksa.

Canım mümkün, benim arkadaşım da adetleri çok düzensiz olur. Yumurtası çatlamıyor, derler.
Adet olmuyor ama hamile de kalamıyor, çünkü ortada döllenecek yumurta yok.
Bence başka doktora gitsin, miyom görmüş olabilirler, eğer kalp atışı yoksa.
Arkadaşlar bugün sordum kalp atışı varmış allaha şükür

Back
X