ACİL Yardım ........ LÜTFENNNN

essia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
94
4
98
İstanbul
kızlar 12 haftalık hamileyim. yaklaşık 2 haftadır kanamam vardı ancak ilaçlarla kahverengiye dönmüştü. dün akşam hapımı unutmuşum. sabah ise gene kahverengi ama eskiye göre biraz daha fazla kanamam geldi :( sabah kalkınca hemen attım. bi problem olur muuu :(

kızlar 12 haftalık hamileyim. yaklaşık 2 haftadır kanamam vardı ancak ilaçlarla kahverengiye dönmüştü. dün akşam hapımı unutmuşum. sabah ise gene kahverengi ama eskiye göre biraz daha fazla kanamam geldi :( sabah kalkınca hemen attım. bi problem olur muuu :(

günde bi kez mi alıyorsun progestanı.bişey olmaz akşamki ilacını buggün sabah ilac aldım diye atlama onuda almalısın..

sevgili rümeysamustafa çok teşekkür ederim öncelikle ilgin için :) ikidir yardımıma koşuyorsun. günde 2 kez alıyorum sabah 1 akşam 2 olmak üzere ama bu sabah 2 tane aldım artık :) eşim öyle dedi. öğleden sonra kontrolüm var bakalım bebeişim nasıl öğrencez nasipse

sevgili rümeysamustafa çok teşekkür ederim öncelikle ilgin için :) ikidir yardımıma koşuyorsun. günde 2 kez alıyorum sabah 1 akşam 2 olmak üzere ama bu sabah 2 tane aldım artık :) eşim öyle dedi. öğleden sonra kontrolüm var bakalım bebeişim nasıl öğrencez nasipse

lafımı olur biz nie burdayız sana ufak tavsiyem eylül anneleri ekim anneleri diye anneler topikleri var sen hangi aya denk geliyrsan oraya yazarsan daha cabuk cevcap alabilirsin...kontrolden sonra bize de yaz gelişmelerden haberdar et.inşallah bişeyciğiniz yoktur

Gecmis olsun canim ben kizimda 4 aya kadar kanama yasadim 3 def progestan ve bir tane proluton igne oluyordum ayaklarimi kaldirarak yatiyordum yatman lazim canim kizim suan 2 yasinda Stres yapma sakin

çok şükür şimdilik bebeğim iyiymiş. ama kanamam devam ediyormuş yani gene yatma göründü bana :(

oh cok şükür bilirim yatmak hic bişey yapamamak cok kötü zor bir durum ağlama nöbetleri geciriyordum kendimi işe yaramaz hissediyordum ama keske öyle düşünmeseymişim diyorum herşey bebeğimizin sağlığı icin.olayların iyi tarafından bakmaya calış intrentte araştırma sakın yapma.konuşmak istiyrsan dertleşmek istiyorsan yap ama ne olur araştırma yapma kafayı yersin stresin depresyonun dibine girersin araştırma yapmayab başlarsan internet iyidir ama dibi yoktur

Gecmis olsun cnm. Ayni seyleri yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum. Ben de 2ay yattim siddetli kanama ile. Simdi hersey yoluna girdi Allahin izniyle. Korkusu kaldi icimde tabi. Bol bol yat dinlen. Dr bana simdi bu bebegi yatmana borclusun dedi. Yaklasik 3haftadir da ise tekrar basladim, cok da yoruluyorum dinlenme firsatim yok cunku. Hayirlisiyla atlatirsin insallah cnm en azindan kahverengiye donmus olmasi iyiye isaret. Allah bebeklerimizi bize bagislasin.

Back
X