Hanımlar acil yardıma ihtiyacım var
yengem 25 haftalık hamile görev yaptıkları şehir doğuda ve doktoru pek ilgilnemmiş
bayram dolayısıyla memlekete geldiler ve hiç bi test doğru düzgün yapılmamış
bugün burda bi doktora gitti ve doktor çok sinirlendi hiç bi test yapılmadığı için
ve son 3 gün kalmış anatomik test yapılması gerekiyor dedi ve 3 yerde var sadece dedi bi yeri aradım haftası geçmiş 15-23 arası yapıyoruz dedii
adana'dayım adanadan bunu yapan varmı veya mersin tarsusta lütfen acil yardımcı olurmusunuz
bu testi yaptırmasak nolur bide bilginiz varmı ?
1500 lira fiyat tutar demiş bide doktor
canım merhaba,
Bu anatomik test dediği nedir bilemiyorum. Acaba risk falan mı görmüş doktor, istemesinin sebebi nedir.
2 li 3 lü test gibi bişey mi acaba yada detaylı usg.
Bence yaptırmasa da olur,
Özel hastaneye gittiyse para almak adına da yapıyor olabilirler her şey olabilir ama üzmesin tatlı canını Allaha emanet, bizler anatomik testilerimiz yapılıp dünyaya gelmedikya.
canım sanırım detaylı usg bunun adı çünkü aradıgım hastane anatomik test diye bişi yok detaylı usg'dir o dedi
bebegin kilosu düşükmüş gelişimi yavaş demiş
bide kalbinde delik varmı falan diye bebegin içine bakacaklarmış yani bu yüzden istedi ama gerçekten çok pahalı kaç kişi yaptırabilirki böyle bi testi
sağol canım
canım sanırım detaylı usg bunun adı çünkü aradıgım hastane anatomik test diye bişi yok detaylı usg'dir o dedi
bebegin kilosu düşükmüş gelişimi yavaş demiş
bide kalbinde delik varmı falan diye bebegin içine bakacaklarmış yani bu yüzden istedi ama gerçekten çok pahalı kaç kişi yaptırabilirki böyle bi testi
sağol canım
Bahsettiginiz detayli usg ise bunu devlet hastanelerinde ucretsiz yaptirabiliyosunuz. 20-24. Haftalar arasi cekiliyor. Haftalarimiz yengenizle ayni oldugu icin biliyorum. Gerci haftasi gectigi icin muhtemelen ozel hastanelere gitmek zorunda kalicaksiniz. Ayrica 24-28. Haftalar arasi seker yuklemesi yaptirmasi gerek onu yaptirdimi. Yaptirmadiysa onuda mutlaka yaptirmasi lazim.
detaylı testi ben yaptırmıştım canım 300 tl falandı sanırım. renkli usg neden o kadar pahalı anlamadım adana da. Bence farklı ve güvenilir başka bir doktora daha gitsin yengen. Bu testten bahsetmesin eğer gerek görürse zaten yönlendirir doktor.
ya şeker testinin yapılmasını bile tesadüf öğrendi allahtan o yapılacak yarın ama gelişimi yavaşmış bebegin ya sizin bebeginizin agırlıgı ne kadar mesela şuan ? yengem 20. haftadayken 140 grammışve bugünkü doktor hiç kaç gram falan söylememiş sadece gelişimi yavaş demiş be yapması gerek bi bilginiz varmı acaba
aynen canım dediğin gibi biz aurıntılı ultrason diyelim zaten farklı bişiyse yönlendirirler bizi
Ben su anda 24+4 um bebegim yaklasik 645 gr . Bebeginin agirligi gercekten cok dusuk. Duzgun beslenemiyomu acaba? Vitamin ve demir kullanmaya baslamis olmasi lazim bunlari kullaniyomu? Buda etkiler cunku.
evet demir kullanmaya başladı offf çok kötü olduk ya siirtte gittiği doktor hiçbişi yapmamış anormal falan dememiş kilosu
AYY HAYRET BİŞEY.... İnşallah bir sorun olmaz. etraflıca incelenmesinde fayda var üzülmesin ama...
inşallah canım inşallah tek temennizmiz o
yarın ayrıntılı ultrason için randevu aldık 30 lira dediler :26: bu farklılıklar neye göre hiç anlamıyorum
ultrason fotosunda agırlık ve boy yazıyormu hanımlar ?
doktor söylememiş hiç agırlık ve boy ulstrason kagıdı vermiş kenarlarında bişi yazıyor ama nedir anlamadık
Canim agirlik yazar gr cinsinden ama boy artik yazmayabilir. Ayaklari bukulu oldugu icin ultrasonda olculmesi zorlasiyor. Yarin ayrintilida boyuda kilosuda olculur. O cekilecek olan normal ultrasona gore biraz farkli oluyor. Daha uzun suruyor. Yaklasik 15-20 dk. Bi anormallik varsa cikar zaten.
aa süper o zaman teşekkür ediyorum canım çok sağoll yarın netleşir herşey
Rabbim sana da sağlık versin sağlıkla bebişini kucagına almaya nasip etsin
Sagol canim umarim bebis iyidir bi sikintisi yoktur. Saglikla dogsun. Bise yengen o doktoru biran once biraksin. Oyle doktora gidecegine hic gitmesin daha iyi.
Hanımlar acil yardıma ihtiyacım var
yengem 25 haftalık hamile görev yaptıkları şehir doğuda ve doktoru pek ilgilnemmiş
bayram dolayısıyla memlekete geldiler ve hiç bi test doğru düzgün yapılmamış
bugün burda bi doktora gitti ve doktor çok sinirlendi hiç bi test yapılmadığı için
ve son 3 gün kalmış anatomik test yapılması gerekiyor dedi ve 3 yerde var sadece dedi bi yeri aradım haftası geçmiş 15-23 arası yapıyoruz dedii
adana'dayım adanadan bunu yapan varmı veya mersin tarsusta lütfen acil yardımcı olurmusunuz
bu testi yaptırmasak nolur bide bilginiz varmı ?
1500 lira fiyat tutar demiş bide doktor
Canm bende hamileyim 20 haftalik anatomik test ilk defa duydum 4 bytlu ultrasn olablrmi detayli cocugun bütün organlarini inceliyorlar ben geçen hafta yaptrdim özel bi muaynede 150 tl fiyati yarim saat sürdü heryerini incelediler
evet canım araştırdım biraz ve detaylı ultrason demekmiş bütün organlar inceleniyomuş ama bi yeri aradım 1500 lira para verdi bi yeri aradım 30 tl dedi nasıl bu kadar fark oluyor anlamadım
Nasl bisi o ya 1500 olamaz ck pahali 30 da cok ucuZ benm bi gttim hastanede vardi kendi ultrasnlari 125 dedi dger hastnede ykdu özel byere yolluyo orasida 150 yapti bu fiyatlar norml dye blyrm ki hakkini veriolar yarim saat sürdü tek tek inceledi cd cekdi cd verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?