acil yardim medifema Kadın doğum serçin ordu

komikimki

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
39
6
16
34
Arkadaslar Torbalı medifema Hastanesi kadin dogum serçin orduyu tanıyan varmı çok acil yardım edin lütfen...

Arkadaslar Torbalı medifema Hastanesi kadin dogum serçin orduyu tanıyan varmı çok acil yardım edin lütfen...
ben medıfemaya gıdıyorum ama sukru beye gıdıyorum arkadasım sercın hnma gıdıyor memnun oldugunu soyluyor.

Teşekkür ederim :) 8. Ayimdayim ortada kalcam diye çok korkuyorum gaziemir şifa ya gidiyordum nurdan yıldıza memnunduk bugün bi gittik kapı duvar hastane kapalı Bornovaya gönderdiler baSka doktora alev soytana gittik çok sertti napcam bilmiyorum gaziemir açılmazsa Bornova çok uzak nurdan hanimida istiyorum ama napcam bilmiyoruz

sıfa hastanelerı kapatıldı canım sadece bornowa acık artık medıfema yıda denıyebılırsın kendı dr umu da tavsıye ederım sukru beyı hıc sert degıl daha sen sormadan herseyı soyluyor ve en onemlısııı odansından 5 dkk kada cıkmıyorsun kesınlıkle aklın kalmıyor

Bu gidişle medifema ya gitcez heralde nurdan yıldız Bornovaya olsa da uzak olduğu için gidemeyiz çok teşekkür ederim yardimci oldunuz :)

Gaziemir binası açılmazsa medifema serçin hanima gidicem bi iki gun icinde kesinlesecek. Biz aslında ilk 3 ay medifema ya gittik ayşe inmez e çok soğuktu komsularimdan nurdan hanımı duyduk şifa ya gittik şimdide döndük dolaştık tekrardan medifema nasip :) fiyatlar hakkında hiç bi bilgimiz yoktu

ayse hnm cok kalabalık nedense anlamıs degılım herkeste ona gıdıyor ben hıc gıtmedım bılmıyorum ıkı kere nazan hnma gıttım oda bana cok soguk geldı sonra egepole gıttım baktım orasıda cok kalabalık medıfemaya gerı dondum bu sefer sukru beye basladım sonrada bırakamadım bayan dr lardan aradıgımı bulamadım maalesef.

Bugün Sağlık ocağına gittik ebemde serçin hanima giden hastalarım memnun dedi hayırlı diyoruz zaten ayrancularda oturuyurum medifema sadece 2 dk bana böylesi daha hayırlı demekki

Bugün Sağlık ocağına gittik ebemde serçin hanima giden hastalarım memnun dedi hayırlı diyoruz zaten ayrancularda oturuyurum medifema sadece 2 dk bana böylesi daha hayırlı demekki
yaa ayrancılarda oturuyorsan tabıkı bencede en ıyısı sıfa acılcakmıymıs pekı bır bılgı werıyolarmıı

Hiç bi bilgim yok pazartesi arayalım dedik 1 haftadan önce belli olmaz demişler di. Sizin doğum ne zaman insallah

Hiç bi bilgim yok pazartesi arayalım dedik 1 haftadan önce belli olmaz demişler di. Sizin doğum ne zaman insallah
benım mart bası gozukuyor ultrasonda felan ama ben sezeryan ıstıyorum korktugum ıcın canım bırsey olmassa subatın 15 ınden sonra gıbı galıba yapar dr um allah ın ıznıyle.

selam arkadaşlar; ben de ayrancılar medifema hastanesine gidiyorum. hem serçin hanım hem de ayşe inmez e gittim. ayşe hanımdan daha çok memnun kaldık çok güzel ilgileniyor şu an ona devam ediyorum. her şeyi açıklayıp anlatıyor ultrason için her yattığımda ayaklarımı bacaklarımı bile muayene ediyor ödem oluşmuş mu diye. ben ikili test üçlü test vb. hiçbirini yaptırmak istemedim anlayışla karşıladı hiç ısrar etmedi. bir şey soracak olduğumda telefonla arayıp konuşabiliyorum çoook memnunum. evet çok güler yüzlü sayılmaz canım cicim değil tabiki ama inanın işini mükemmel yapıyor gereksiz hiçbir ilaç hap vitamin vs. vermedi. inşallah doğumumu da o yaptırır herkese tavsiye ediyorum

yanı sen memnunsan sııkıntı yok tabıkı ama cok kalabalık bı dr ayse hnm bana tawsıye etmedıklerı ıcın hıc dusunmedım dun konustuk hastaneyle dogum fıyatlarına zam gelmıs bu arada

yanı sen memnunsan sııkıntı yok tabıkı ama cok kalabalık bı dr ayse hnm bana tawsıye etmedıklerı ıcın hıc dusunmedım dun konustuk hastaneyle dogum fıyatlarına zam gelmıs bu arada
gerçekten mi kaç olmuş canım bizi de blgilendirir misin? haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim onun da fiyatını bilmiyorum

gerçekten mi kaç olmuş canım bizi de blgilendirir misin? haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim onun da fiyatını bilmiyorum
normal sezeryan farketmıyor dedı spınal epıdral genel farketmıyor dedı hepsnı tek fıyat 1500 yapmıslar bız konustuk 7 aydır gelıyoruz eskı hastalarınızdanız ındırım felan yapazmısınız dedık eskı fıyattan yaptılar sımdılık ayrıntılı ultrason zam gelmedıyse 45 tl ıdı canım muayene ucretıne gelmemıs zam hala 32 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…