• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım. morralim bozuluyor

Bayılıyorum böyle azimli ve sabırlı hatunlara :)
Masallah sizlere..
:nazar::nazar::nazar:

olabilir tabii bende biraz doktor fobisi var kaç aydır adet düzensizliğim var bi türlü gidemedim, gidecem inş hem onun için hemde tahlil için,ya bu arada dün bat tarihimdi ama olmadı tam diyet moduna girmişken bide hamile olmaym:S bu ay birden spor yapmaya başladım ondan gecikme olabilir mi etkiler mi ? tecrübesi olan var mı arkadaşlar?

düzensizlik oluyor arada bende de ama ilaç filan kullanıyorsan ya da stress varsa o da yapabiliyor. keşke ben hamile kalsam :) bence doktora git mutlaka iyi bir yerde, en azından için rahatlar canım. umarım aynı azmle devam edersin spora :)

düzensizlik oluyor arada bende de ama ilaç filan kullanıyorsan ya da stress varsa o da yapabiliyor. keşke ben hamile kalsam :) bence doktora git mutlaka iyi bir yerde, en azından için rahatlar canım. umarım aynı azmle devam edersin spora :)
seninde olur inş. hayırlı bi zamanda ilaç kullanmıom ama bakalım test aldm 5-6 gün bekliyim yapıcam negatifse doktora giderim dediğin gibi. spora da devam:)

seninde olur inş. hayırlı bi zamanda ilaç kullanmıom ama bakalım test aldm 5-6 gün bekliyim yapıcam negatifse doktora giderim dediğin gibi. spora da devam:)

Hic moralinizi bozmayin ben 10 kilo verdigimde de hic fark yok diye uzuluyordum bir sure sonra vucut yerine oturuyor ve kendini belli ediyor . 3 ile 5 arasinda bile cok fark var. 5 kilo verince farketmeye baslayacaksiniz

Back
X