Acil yardim ne yapmalıyım?

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
2 aydir flört ettiğim biri var 10 haziranda bulustuk cafede sohbet ettik birbirimizi görmüs olduk bana farkli oldugumu soyledi ve bulusmadan sonra hersey iyiydi iste bi kac kere onu nasıl buldugumu sordu. 10 gün sonra özlediğini 2. Bulusma istedi biz sevgili değiliz neden bulusuyoruz dedim. öyle mi tamam dedi bende yalan mi dedim oda bulusmak icin illa sevgilimi olmak gerekiyor bulusmak istemiyorum deseydin dedi neyse ben kabul ettim 2. Bulusmayi ramazandan sonra bulusucaz ben anlamadim cocugu 2 ay oldu hala neden sevgili değiliz arkadaslarim senden yararlanip seni aticak kullanmaya calisiyo konuşma onunla diyor aslinda haklilarda 2 ay oldu neden sevgili değiliz sizce ne yapmaliyim ondan hoslandiğimi biliyo kendiside kiskaniyo beni ilgi gösteriyo ama bi kere sen beni hala taniyamadin herhalde dedim bi konu acilmisti o da evet hep farklisin demisti acaba bu yüzden mi cesaret edemiyor ama ne alaka sonucta ondan hoslandiğimi biliyor sizce beni kullaniyomu konusmayi kesmeli miyim? 2. Buluşmada da sinemaya gidelim demisti.

2 aydir flört ettiğim biri var 10 haziranda bulustuk cafede sohbet ettik birbirimizi görmüs olduk bana farkli oldugumu soyledi ve bulusmadan sonra hersey iyiydi iste bi kac kere onu nasıl buldugumu sordu. 10 gün sonra özlediğini 2. Bulusma istedi biz sevgili değiliz neden bulusuyoruz dedi öyle mi tamam dedi bende yalan mi dedim oda bulusmak icin illa sevgilimi olmak gerekiyor bulusmak istemiyorum deseydin dedi neyse ben kabul ettim 2. Bulusmayi ramazandan sonra bulusucaz ben anlamadim cocugu 2 ay oldu hala neden sevgili değiliz arkadaslarim senden yararlanip seni aticak kullanmaya calisiyo konuşma onunla diyor aslinda haklilarda 2 ay oldu neden sevgili değiliz sizce ne yapmaliyim ondan hoslandiğimi biliyo kendiside kiskaniyo beni ilgi gösteriyo ama bi kere sen beni hala taniyamadin herhalde dedim bi konu acilmisti o da evet hep farklisin demisti acaba bu yüzden mi cesaret edemiyor ama ne alaka sonucta ondan hoslandiğimi biliyor sizce beni kullaniyomu konusmayi kesmeli miyim? 2. Buluşmada da sinemaya gidelim demisti.
Kullanacak olduğu kanısına sinemaya gitmek istemesinden mi varıyorsunuz?

İlla lise yıllarındaki gibi çıkma teklif etmedi diye seni kullanıyor olmaz. Aksine kullanmak şudur, aslında öyle birşey hissetmediğin halde, birisine çok büyük sözler verirsin, çok romantik davranır, sürekli aşktan sevgiden bahseder, nişanlılık evlilik sözleri verir, bunun karşılığında cinsel veya maddi olarak yararlanırsın.

Bu durumda bence çocuk ağırdan alıyor, seni tanımaya çalışıyor, beraber zaman geçirmekten hoşlanıyor, sana karşı cinsel bir yaklaşımı olursa ve sen bundan rahatsız olursan tepkini verirsin, şuanda dertlenecek birşey yok. Ve bence arkadaşlarını da gözden geçir, ya ufukları çok dar ya seni kıskanıyorlar.

B
İlla lise yıllarındaki gibi çıkma teklif etmedi diye seni kullanıyor olmaz. Aksine kullanmak şudur, aslında öyle birşey hissetmediğin halde, birisine çok büyük sözler verirsin, çok romantik davranır, sürekli aşktan sevgiden bahseder, nişanlılık evlilik sözleri verir, bunun karşılığında cinsel veya maddi olarak yararlanırsın.

Bu durumda bence çocuk ağırdan alıyor, seni tanımaya çalışıyor, beraber zaman geçirmekten hoşlanıyor, sana karşı cinsel bir yaklaşımı olursa ve sen bundan rahatsız olursan tepkini verirsin, şuanda dertlenecek birşey yok. Ve bence arkadaşlarını da gözden geçir, ya ufukları çok dar ya seni kıskanıyorlar.
ben 16 yasindayim bu arada o da 18

Bu durumda seni nasıl kullanacak anlamadım ki. Benim bildiğim senden yararlanmak isteyen adam seni sevmese bile senle sevgili olur ki yakınlaşabilme ihtimali oluşsun. Böyle uzaktan uzaktan nasıl yararlanmasını bekliyorsun?

B

ben 16 yasindayim bu arada o da 18

Ben daha büyüksündür diye düşünerek yazdım. Adını koymak istemeni ve arkadaşlarının bu yöndeki telkinlerini anlayabiliyorum şu noktada. Ama bence sana karşı rahatsız edici bir yakınlığı ya da farklı talepleri yoksa endişelenme, sadece kafanda onu arkadaş kategorisine koy arkadaşlarına davrandığın gibi davran. Sevgili olmak istiyorsa adım atar böylelikle. Tabi araya sevgili sıfatının girmesinin, kullanmaya engel bir bariyer olmadığını aklından çıkarma.

Bence tam tersi ciddi dusundugu icinde agirdan alıyor seni tanimaya calisiyor olabilir. Dusuncelerini bilemem hele ki tanimadigim bi insan o yuzden cok yorum yapamayacagim.

Benim en uyuz olduğum seydir belirsizlik o yüzden senin yerinde ben olsam bende sinir olur ve büyük ihtimal açık açık konusurdum tatlım :)

Ahh kuzum daha 16 yaşıdasın kıyamam...Senden yararlanacak kadar bu yaşta kirli dusunceleri varsa yazık.. bunu anlamak istiyorsan istemedigin hicbirseyi yapma, yapmazsan oda sana saygi duymazsa hemen bitir. yaşınız kucuk onunda seninde iciniz kipir kipir olur bu normal.

Bence tam tersi ciddi dusundugu icinde agirdan alıyor seni tanimaya calisiyor olabilir. Dusuncelerini bilemem hele ki tanimadigim bi insan o yuzden cok yorum yapamayacagim.

Benim en uyuz olduğum seydir belirsizlik o yüzden senin yerinde ben olsam bende sinir olur ve büyük ihtimal açık açık konusurdum tatlım :)[/QUOT
Konusmayi düsündüm aslinda ama cesaret edemedim kizim sonucta onun artik konusmasi gerekiyo bu gidisle hicbirsey olmayacak :KK70:

Bak şimdi canım, henüz yaşın 16 bu yüzden ilişkiler hakkında hiç bir şey bilmiyorsun, hani neden sevgili değiliz falan diye soruyorsun ya bundan 10 sene sonra muhtemelen çok güleceksin bu soruna. Bazı şeyler böyle sorgu sualle olmaz, akışına bırakacaksın aceleci olmayacaksın. Bırak şu an birbirinizi arkadaş gibi tanıyın, sadece sinemaya gitmek ile kim kimi nasıl kullanabilir ki?

Hayir 2 aydir konusup oda hoslaniyo bende hoslaniyorum neden sevgili değiliz bunu demeye calistim yoksa sevgili olmayip benden yararlanmak mi acaba
Yani ben de onu diyorum, nasıl yararlanabilir ki sizden? Zaten 2 ayda 2. kez görüşecekmişsiniz, 'yararlanacak' olsa bin kere eve filan çağırırdı zannımca.

2 aydir flört ettiğim biri var 10 haziranda bulustuk cafede sohbet ettik birbirimizi görmüs olduk bana farkli oldugumu soyledi ve bulusmadan sonra hersey iyiydi iste bi kac kere onu nasıl buldugumu sordu. 10 gün sonra özlediğini 2. Bulusma istedi biz sevgili değiliz neden bulusuyoruz dedim. öyle mi tamam dedi bende yalan mi dedim oda bulusmak icin illa sevgilimi olmak gerekiyor bulusmak istemiyorum deseydin dedi neyse ben kabul ettim 2. Bulusmayi ramazandan sonra bulusucaz ben anlamadim cocugu 2 ay oldu hala neden sevgili değiliz arkadaslarim senden yararlanip seni aticak kullanmaya calisiyo konuşma onunla diyor aslinda haklilarda 2 ay oldu neden sevgili değiliz sizce ne yapmaliyim ondan hoslandiğimi biliyo kendiside kiskaniyo beni ilgi gösteriyo ama bi kere sen beni hala taniyamadin herhalde dedim bi konu acilmisti o da evet hep farklisin demisti acaba bu yüzden mi cesaret edemiyor ama ne alaka sonucta ondan hoslandiğimi biliyor sizce beni kullaniyomu konusmayi kesmeli miyim? 2. Buluşmada da sinemaya gidelim demisti.
Ne yani çıkma teklifi etse kullanilmamismi olacaksın sonuçta cikarkende kullanabilir çıkmaya baslasan bile sınırlarını koru bence....

Yaşın zaten küçük de kullanacak olan sık sık buluşalım der

Sevgili olarak nitelememe aşamasında değil demek ki duyguları daha fazla zaman geçirip tanımak istiyor

Bir de sevgili olmak için ille de biz sevgili olduk vs gibi bir ilan gerekmez

Eşimle biz sevgili olmaya karar vermedik olduk bu konu hakkında konuşmaya dahi gerek olmaz ki kendiliğinden gelişir zaten

X