- 24 Haziran 2014
- 217
- 31
- Konu Sahibi aysegguuul
2 aydir flört ettiğim biri var 10 haziranda bulustuk cafede sohbet ettik birbirimizi görmüs olduk bana farkli oldugumu soyledi ve bulusmadan sonra hersey iyiydi iste bi kac kere onu nasıl buldugumu sordu. 10 gün sonra özlediğini 2. Bulusma istedi biz sevgili değiliz neden bulusuyoruz dedim. öyle mi tamam dedi bende yalan mi dedim oda bulusmak icin illa sevgilimi olmak gerekiyor bulusmak istemiyorum deseydin dedi neyse ben kabul ettim 2. Bulusmayi ramazandan sonra bulusucaz ben anlamadim cocugu 2 ay oldu hala neden sevgili değiliz arkadaslarim senden yararlanip seni aticak kullanmaya calisiyo konuşma onunla diyor aslinda haklilarda 2 ay oldu neden sevgili değiliz sizce ne yapmaliyim ondan hoslandiğimi biliyo kendiside kiskaniyo beni ilgi gösteriyo ama bi kere sen beni hala taniyamadin herhalde dedim bi konu acilmisti o da evet hep farklisin demisti acaba bu yüzden mi cesaret edemiyor ama ne alaka sonucta ondan hoslandiğimi biliyor sizce beni kullaniyomu konusmayi kesmeli miyim? 2. Buluşmada da sinemaya gidelim demisti.