Nikah ACİL YARDIM NİKAH İŞLEMLERİ

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.911
17.542
Merhaba,
Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve nikahimiz da ikimizinde ikametgahinin olmadığı farklı bir şehirde olacak. Nikah işlemlerini nasıl halledebiliriz bilgisi olan bu durumda olanlar yardım edebilirler mi acaba şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,
Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve nikahimiz da ikimizinde ikametgahinin olmadığı farklı bir şehirde olacak. Nikah işlemlerini nasıl halledebiliriz bilgisi olan bu durumda olanlar yardım edebilirler mi acaba şimdiden teşekkür ederim

Gecenlerde bununla ılgılı bırkonu acarken rastlamıstım.Eger evleneceklerın ıkısıde ayrı sehırlerde oturuyorlarsa baglı bulundukları beledıyelerden ıkametlerını alıp evleneceklerı beledıyeye verınce yeterlı oluyormus.Ama beledıyeye bırlıkte gıdıp basvuruda bulunuluyormus..Onun dısındakı evraklar ıse standart nufus cuzdanı ve fotokopılerı ,fotoğraflar,.....

bağlı olduğunuz belediyeye beraber istenen evrakları götürüp, izin belgesi alacaksınız. bu kadar. izin belgesini nikahınızı kıydırmak istediğiniz belediyeye yollayıp gün alabilirsiniz. izin için nüfus cüzdanı , sağlık raporu ve 2 fotoraf yeterli. nikah kıyacak yere ise en az 3 fotoğraf götürmeniz gerekir

X