Acil yardım ödemler

Brokly

Her şey olacağına varır
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.780
2.276
133
Merhaba. A dostlar .
Bugün 12 gün bandajlarım dün çıktı .
Sabah uyandım aman allahım yüzüm davul gibi . Özellikler iki göz arası mesafe çok şişmiş durumda .bu geçiçi bir durum mu geçer mi . Ay lütfen yazın

Merhaba. Tabi ki geçici bir durum. Bugün benim de 12. Günüm. Bandajlar çıktı. Burnum acayip ödemli. Kaş arasından gelen burun kökünde sıfır kavis var mesela. Doktorum paniğe kapılma, kavisin ödemler inince çıkcak çok şişsin şu an dedi. Bandajlıyken kaşlarımın ortası dışarı doğruydu resmen. Bir aya kadar şişlerin yüzde altmış yetmiş olarak ineceğini düşüyorum. Üzülmeyin paniğe kapılmayın.

Merhaba. Tabi ki geçici bir durum. Bugün benim de 12. Günüm. Bandajlar çıktı. Burnum acayip ödemli. Kaş arasından gelen burun kökünde sıfır kavis var mesela. Doktorum paniğe kapılma, kavisin ödemler inince çıkcak çok şişsin şu an dedi. Bandajlıyken kaşlarımın ortası dışarı doğruydu resmen. Bir aya kadar şişlerin yüzde altmış yetmiş olarak ineceğini düşüyorum. Üzülmeyin paniğe kapılmayın.
Ay inşallah ya .doğru dürüst dışarı çıkamıyorum bile. Şişlikten dolayı çok acayip görünüyorum . :KK43:

Back
X