• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkolü ağzımla içememem buradan döner mi ?

Bira hiç denemedim ama yüzde 14 alkol oranı olan meyveli sodaya benzeyen birsey içmiştim uzun zaman önce. Alışkın olmadıgım için çarpmıştı. Bira nekadar alkol varki?
%4-4.5

Senin ictigin meyveli beyaz şrp olabilir hazır şişelerde satılıyor.

Sarhoş olmayı özledim ama bu yaptığını çocukken yapıyorduk yani 1 2 bira bu kadar etkilemez her şeyi de hatırlıyorsun

Alkolluydum hatırlamıyorum, bilmiyorum,tutamadım kendimi,duygularım coştu gibi şeyler tamamen uydurma ve sehir efsanesidir.
Fiziksel refleksler dışında gayet bilinçli olunuyor alkollüyken.
Kuzum sen keşke mevzudan önce foruma danışsaydın keşke.belli ki vatandaştan hoşlanmışsın, burda cok guzel fikirler cıkardı.ya da ilk defa alkol alıcaksın sorsaydın usulunu falan anlatırdık.
Ama olmuş bi kere, hepimizin hayatında acemilikler olur takma, boşver.

Ya tabi öyle oldu. Ama normal zamanda gerçekten kendimi çok tutuyordum. Otokontrolüm çok yüksekti. Hatta birkaç defa muhabbeti geçti hiç tepki bile vermedim.
İyi de gerçek duygularınızı saklamaya gerek var mı? Gelecekse gelir gidecekse gider..Siz kendiniz olmaktan çekinmeyin, sizi siz olduğunuz için sevecek biri olsun hayatınızda..Ben eski flörtümü darlamazdım, beni bırakır diye korkardım. Oyun hep onun kurallarına göreydi. Zaten en sonunda bıraktı beni, çünkü ilişkilerde korktuğumuz şeyler başımıza gelir, çok ayrıl barış halindeydik zaten oldukça uzun bir zaman..Sonra birgün eşimle tanıştık, her gün arar, vaktini bana ayırır, hep yanımda olmak ister falan. Ama ben önceki ilişkide bunlara alışık değilim, arayıp sormuyorum korkudan, soğur falan diye...Hiç öyle olmadı, ben gerçek sevginin birbirimize hep içtenlikle açık olmak olduğunu anladım.. 15 yıl geçti böyle, daim olsun ♥️ O yüzden size tavsiyem kaçak göçek yaşamak bir yere kadar, giderse gitsin , sizi hakedecek kişi değilse gitmeli de zaten..

Back
X