Gebeliğe Hazırlık Acil yardım resimli kusura bakmayın!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hudutsuzsevdaq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
16
-1
1
19
Kızlar adetime 1 hafta var ve dün peçeteye sildiğimde farkettim ped taktım ne olur ne olmaz diye dünden beri pede gelen sadece bu ama idrarımı yapıp sildiğimde daha fazla gözüküyor yerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı ayırt edemedim lütfen yardımcı olur musunuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamı geldi mi peki

Normalde beklenen adet tarihinden 5 gün 1 hafta önce olurmuş zaten ve açık pembe yada koyu kahve olur diyor doktorlar 2 günden fazla sürmez ve damla damla çok az gelirmiş senin öyle mi

Devamı gelmezse yoğunlaşmassa şüphelen

Yerleşme kanaması bende gördüm açık kahve ve peçete gelen bir lekenme çamaşıra sürtünme gibi toplasan tırnak kadar bir lekenme oldu 3 4 saaat surdu ve durdu

Normalde beklenen adet tarihinden 5 gün 1 hafta önce olurmuş zaten ve açık pembe yada koyu kahve olur diyor doktorlar 2 günden fazla sürmez ve damla damla çok az gelirmiş senin öyle mi
Açık pembe ama çok yoğun değil yani normalde asla adetim bu kadar az gelmez çok garip damla damla da değil çokta değil
Yerleşme kanaması bende gördüm açık kahve ve peçete gelen bir lekenme çamaşıra sürtünme gibi toplasan tırnak kadar bir lekenme oldu 3 4 saaat surdu ve durdu
benim dünden beri böyle pede çok az geliyor normalde adetim bu kadar az asla olmaz peçeteye silince çok gibi gözüküyor anlayamadım

Merhaba benim de adetim asla böyle gelmezdi korunmayı bırakınca vücut öyle bir şaşıyor ki, 2-3 aydır önce hafif hafif pembe lekelenmeyle başlayıp sonra normal regliye dönüyor bende ama önceden hiç böyle olmazdı hemen gayet normal regl olurdum

Valla benimki açık kahve ve orta rengde çok çok az ama peçete yayılınca çok gibi duyuru akıntı ile geliyor zaten bekle bakalım devamı gelecek mi regl ne kadar kaldı ben hamile olduğumu öğrendim gün yaşadım yani 5 inde 10 değerle yerleşirken öğrendim o yüzden biliyorum yerleşme kanamasını ilk gebelimde yoktu bunda oldu

Merhabalar o kadar karışıyor ki kafam gerçekten vücutla bir bende şaşırdım artık :)

Reglme 1 hafta var evet beklemekten başka yapıcak birşey yok maalesef

Reglme 1 hafta var evet beklemekten başka yapıcak birşey yok maalesef
Merhaba benimde reglime 10 gün var ama kasık ve karın ağrıları yaşıyorum geçen ay basit kist oluşmuştu tarlusalla adet oldum ama geçen ay sol kasık tarafım çok ağrıyordu orda 3 cm bu kist vardı doktor adetle atılır demişti adet oldum gitti mi bilmiyorum bu ayda sağ kasığım ve genelinde bi hafif rahatsızlık hissi var bilmiyorum yeni bı kist mi olabilir yoksa döllenme oluyor olabilir mi internetten bugün test sipariş etsem mi sizce zaten reglim gecikirse yada 1 2 gün öncesinden yaparım yani gelmesi de haftaya bulur ama emin olamadım ya gebelik yoksa testleri de boşa yaparsam diye korkuyorum 5 li alacağım laboquick marka arafta kaldım ocakta da boş gebelikten düşük yaptım ondan beri korunmuyorum tekrar gebelik olmadı sadece Haziran ayında erken regl oldum geçen ay kist oluştuğunu öğrendim bu ay da beklemedeyim sizce testi sipariş etmeli miyim

Bence etmelisin canım bende geçen hafta 5li test sipariş verdim prodoctor markasınınkini herkes memnun ve doğru sonuçlar almış geçmiş olsun bu arada Allah gönlüne göre versin inşallah

Bence etmelisin canım bende geçen hafta 5li test sipariş verdim prodoctor markasınınkini herkes memnun ve doğru sonuçlar almış geçmiş olsun bu arada Allah gönlüne göre versin inşallah
Saol canım o zaman alayim zaten reglim gecikirse yaparım olursam da evde kalsın ben daha önce laboquick markasi almıştım memnundum şimdi tekrar ondan alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…