Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkAcil yardım resimli kusura bakmayın!!!
Saol canım o zaman alayim zaten reglim gecikirse yaparım olursam da evde kalsın ben daha önce laboquick markasi almıştım memnundum şimdi tekrar ondan alacağım
Aşkım ben senin testinin markasına da baktim yorumlarda memnun olan da var olmayan da bilemedim hangi marka alsam sen memnun musun o markadan daha önce pozitif sonuç aldıysan kaç gün önce çıkarıyor
Aşkım ben senin testinin markasına da baktim yorumlarda memnun olan da var olmayan da bilemedim hangi marka alsam sen memnun musun o markadan daha önce pozitif sonuç aldıysan kaç gün önce çıkarıyor
Canım ben 1 tanesini kullandım şu anlık oda negatif gösteriyor bende kanamamın bitmesini bekliyorum yerleşme mi adet başlangıcı mı ona bakacağım eğer kesilirse tekrarlayacağım
Canım ben 1 tanesini kullandım şu anlık oda negatif gösteriyor bende kanamamın bitmesini bekliyorum yerleşme mi adet başlangıcı mı ona bakacağım eğer kesilirse tekrarlayacağım
Aşkım ben test almadım salı gününe randevu aldım kistle ilgili bir sorunun olup olmadığından endişeleniyorum bı kontrole gitmek istedim adetten 6 gün öncesine denk geliyor ben bu ay olduğunu düşünmüyorum ama belki beta da baktiririm