- 14 Aralık 2022
- 75
- 11
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mutsuzkafin0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert yorum yapmana gerek yoktuTestte biley göremedim birde adetten 13 gün sonra diyorsunuz. Testte benım goremedıgım ne var ?
Ben silip çizgi görüyorum canım ama testlere pek güven olmuyor regli gününü bekle geçerse kan ver direk daha garanti olur4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim pikos olduğumu söyledi ilaç ve vitamin kullanıyorum kilo verdim diyet yapıyorum test yaltım buhün adetten snra 13.gün testi böyle olup hamile olan varmı silik bi çizgi var
Çok hafif bi çizgi var gibi duruyor sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç almanızı sağlar4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim pikos olduğumu söyledi ilaç ve vitamin kullanıyorum kilo verdim diyet yapıyorum test yaltım buhün adetten snra 13.gün testi böyle olup hamile olan varmı silik bi çizgi var
4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim pikos olduğumu söyledi ilaç ve vitamin kullanıyorum kilo verdim diyet yapıyorum test yaltım buhün adetten snra 13.gün testi böyle olup hamile olan varmı silik bi çizgi var
Dua edin nolur kan testi vermeye gidiyorumBen silip çizgi görüyorum canım ama testlere pek güven olmuyor regli gününü bekle geçerse kan ver direk daha garanti olurinşallah hamilesindir
![]()
Evet heycan yaptık ilki kimyasal olunca çok üzülmüştümÇok hafif bi çizgi var gibi duruyor sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç almanızı sağlarinşallah vardır hayırlısıyla
Canım reglinden 13 gün sonra zaten yeni yumurtlamış oluyorsun yani bu günleri değerlendirip 14 gün sonra test yapsan daha iyi gibi ama kendinde bir değişiklik hissediyorsan teste net görüyosan belki üstüne görmüş olabilirsin sabah bidaha bi test yapabilirsin.
İlaçla adet oluyorumCanım reglinden 13 gün sonra zaten yeni yumurtlamış oluyorsun yani bu günleri değerlendirip 14 gün sonra test yapsan daha iyi gibi ama kendinde bir değişiklik hissediyorsan teste net görüyosan belki üstüne görmüş olabilirsin sabah bidaha bi test yapabilirsin.
Üzülme canım herşey olacağına varır inşallah bu sefer vardır ama başka test ile dene istersen bu test bazen yanlıs sonuç çıkarabiliyor benim bile netti çizgi ama negatiftiEvet heycan yaptık ilki kimyasal olunca çok üzülmüştüm
Yeni yumurtlama döneminde olabilirsiniz diyeceğim ama testte gölge gibi çıkmış bilemedim.4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim pikos olduğumu söyledi ilaç ve vitamin kullanıyorum kilo verdim diyet yapıyorum test yaltım buhün adetten snra 13.gün testi böyle olup hamile olan varmı silik bi çizgi var
Güzel haberlerle gel kuzum Allah kucağını doldursun tez zamandaDua edin nolur kan testi vermeye gidiyorum![]()
Sonuç sabah çıkacakmıs ben erken kalkıp test yapıcam dayanamıyorumYeni yumurtlama döneminde olabilirsiniz diyeceğim ama testte gölge gibi çıkmış bilemedim.
Kaset test varsa bence sabah onla tekrarlayın. Görseldeki erken gebelik testi onlar da yanılma payı oluyor.
Amin inşallah sabah yazcam Allahın izniyleGüzel haberlerle gel kuzum Allah kucağını doldursun tez zamandahaber vermeyi unutma canım
Ben kimysal gebelikte testte çıkmamıstı kanda çıkmıstı ama umut işte hastanemiz baya uzak ama anında kalkıp hastaneye gidiyoruz biride çıksın desin artık hamilesinÜzülme canım herşey olacağına varır inşallah bu sefer vardır ama başka test ile dene istersen bu test bazen yanlıs sonuç çıkarabiliyor benim bile netti çizgi ama negatifti
İnşallah derler hayırlısıyla ama benim anlamadığım adetiniz yeni bittiyse nasıl olur ki adet başlamadan çıkar normalde pozitifBen kimysal gebelikte testte çıkmamıstı kanda çıkmıstı ama umut işte hastanemiz baya uzak ama anında kalkıp hastaneye gidiyoruz biride çıksın desin artık hamilesin