Acil yardım test pozitifmi

Mutsuzkafin0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
75
11
18
27
4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim pikos olduğumu söyledi ilaç ve vitamin kullanıyorum kilo verdim diyet yapıyorum test yaltım buhün adetten snra 13.gün testi böyle olup hamile olan varmı silik bi çizgi var

Eklentiler

• IMG_20230503_222636.webp
    IMG_20230503_222636.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 252
4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim pikos olduğumu söyledi ilaç ve vitamin kullanıyorum kilo verdim diyet yapıyorum test yaltım buhün adetten snra 13.gün testi böyle olup hamile olan varmı silik bi çizgi var
Ben silip çizgi görüyorum canım ama testlere pek güven olmuyor regli gününü bekle geçerse kan ver direk daha garanti olur 😌 inşallah hamilesindir 🙏🏻🍭

Çok hafif bi çizgi var gibi duruyor sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç almanızı sağlar 🌹 inşallah vardır hayırlısıyla

İlk 10 dk da çıktıysa olabilir ama tekrarlayın bence testi 2 gün sonra varsa daha net çıkar

Canım reglinden 13 gün sonra zaten yeni yumurtlamış oluyorsun yani bu günleri değerlendirip 14 gün sonra test yapsan daha iyi gibi ama kendinde bir değişiklik hissediyorsan teste net görüyosan belki üstüne görmüş olabilirsin sabah bidaha bi test yapabilirsin.

Canım reglinden 13 gün sonra zaten yeni yumurtlamış oluyorsun yani bu günleri değerlendirip 14 gün sonra test yapsan daha iyi gibi ama kendinde bir değişiklik hissediyorsan teste net görüyosan belki üstüne görmüş olabilirsin sabah bidaha bi test yapabilirsin.
İlaçla adet oluyorum

Yeni yumurtlama döneminde olabilirsiniz diyeceğim ama testte gölge gibi çıkmış bilemedim.
Kaset test varsa bence sabah onla tekrarlayın. Görseldeki erken gebelik testi onlar da yanılma payı oluyor.

Üzülme canım herşey olacağına varır inşallah bu sefer vardır ama başka test ile dene istersen bu test bazen yanlıs sonuç çıkarabiliyor benim bile netti çizgi ama negatifti
Ben kimysal gebelikte testte çıkmamıstı kanda çıkmıstı ama umut işte hastanemiz baya uzak ama anında kalkıp hastaneye gidiyoruz biride çıksın desin artık hamilesin

Ben kimysal gebelikte testte çıkmamıstı kanda çıkmıstı ama umut işte hastanemiz baya uzak ama anında kalkıp hastaneye gidiyoruz biride çıksın desin artık hamilesin
İnşallah derler hayırlısıyla ama benim anlamadığım adetiniz yeni bittiyse nasıl olur ki adet başlamadan çıkar normalde pozitif

Back
X