Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba acil ütü almam gerekiyor.Kazanlı yada diğerlerinden tavsiyelerinizi bekliyorum.:44:
Canım sana tavsiye edebileceğim çok güzel bi ütü var ben de çeyizime alıcam para ayarlayınca..![]()
Auranın bi ütüsünün tanıtımını gördüm migrosta sevgilimle beraberdik.....Aynı ayarda kadın poşeti ütüledi hiç bi erime bişey olmadı... Kadifeyi de resmen dümdüz ettiBiz şok olduk...O gün bugündür kafamızdadır onu alacaz evlenirken...Tefalin en iyi ütüsü 5 bardı mesela o ütü 5 buçuk bar..Bizim gördüğümüz normal bi ütüydü ama kazanlısı da var aynı ütünün....Şiddetle tavsiye ederim cnm
Hem de musluk suyu kullanıyosun içine
![]()
Canım sana tavsiye edebileceğim çok güzel bi ütü var ben de çeyizime alıcam para ayarlayınca..![]()
Auranın bi ütüsünün tanıtımını gördüm migrosta sevgilimle beraberdik.....Aynı ayarda kadın poşeti ütüledi hiç bi erime bişey olmadı... Kadifeyi de resmen dümdüz ettiBiz şok olduk...O gün bugündür kafamızdadır onu alacaz evlenirken...Tefalin en iyi ütüsü 5 bardı mesela o ütü 5 buçuk bar..Bizim gördüğümüz normal bi ütüydü ama kazanlısı da var aynı ütünün....Şiddetle tavsiye ederim cnm
Hem de musluk suyu kullanıyosun içine
![]()
Delonghi VVX380 Buhar Kazanlı Ütü - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
![]()
bende bu var cnm tavsiye ederim. sadece buhar vererek bile dümdüz ediyor giysileri
çok yer kaplamıyormu ?
tefal autoclean 500
tek geçerim.....
Canım ismini yanlış vermişim aqua euro ütü diye ara bulacaksın ve çok memnun kalırsın ben eminim....Yanma diye bi dert yokmuş..
Delonghi VVX380 Buhar Kazanlı Ütü - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
![]()
bende bu var cnm tavsiye ederim. sadece buhar vererek bile dümdüz ediyor giysileri
canm merhaba dedıgın ütü bu mu yoksa ya??bu ise fiyatı nedir ben bunu arıyorum ama..Eki Görüntüle 297069