Buharlı Ütüler acil yardım :))) ütü almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

nergizmir

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
353
6
316
merhaba acil ütü almam gerekiyor.:15:Kazanlı yada diğerlerinden tavsiyelerinizi bekliyorum.:44:

Canım sana tavsiye edebileceğim çok güzel bi ütü var ben de çeyizime alıcam para ayarlayınca..:1:
Auranın bi ütüsünün tanıtımını gördüm migrosta sevgilimle beraberdik.....Aynı ayarda kadın poşeti ütüledi hiç bi erime bişey olmadı... Kadifeyi de resmen dümdüz etti:53: Biz şok olduk...O gün bugündür kafamızdadır onu alacaz evlenirken...Tefalin en iyi ütüsü 5 bardı mesela o ütü 5 buçuk bar..Bizim gördüğümüz normal bi ütüydü ama kazanlısı da var aynı ütünün....Şiddetle tavsiye ederim cnm:1:Hem de musluk suyu kullanıyosun içine :49:

http://www.hepsiburada.com/liste/de...s.aspx?productId=evdelwx340&categoryId=155122
DeLonghi-VVX-380-Buhar-Kazanli-Utu__35052503_0.jpg

bende bu var cnm tavsiye ederim. sadece buhar vererek bile dümdüz ediyor giysileri

Son düzenleme:
merhaba acil ütü almam gerekiyor.:15:Kazanlı yada diğerlerinden tavsiyelerinizi bekliyorum.:44:

BABAM KAZANLI ÜTÜ ALMIŞ AEG nn ama tavsiye etmioyorum.kazanlı vee ağır çok yer kaplıo vee büyük bişey güzel buhar verio ama alışamadım ona en güzeli arçelikten al normal ütü al.karar senn canım

Canım sana tavsiye edebileceğim çok güzel bi ütü var ben de çeyizime alıcam para ayarlayınca..:1:
Auranın bi ütüsünün tanıtımını gördüm migrosta sevgilimle beraberdik.....Aynı ayarda kadın poşeti ütüledi hiç bi erime bişey olmadı... Kadifeyi de resmen dümdüz etti:53: Biz şok olduk...O gün bugündür kafamızdadır onu alacaz evlenirken...Tefalin en iyi ütüsü 5 bardı mesela o ütü 5 buçuk bar..Bizim gördüğümüz normal bi ütüydü ama kazanlısı da var aynı ütünün....Şiddetle tavsiye ederim cnm:1:Hem de musluk suyu kullanıyosun içine :49:

Canım ismini yanlış vermişim aqua euro ütü diye ara bulacaksın ve çok memnun kalırsın ben eminim....Yanma diye bi dert yokmuş..

Bence normal ütü almak yer tasarrufu ve kullanım kolaylığı açısından daha avantajlı, kazanlı olanlar gerçekten çok yer kaplıyor hele de evin benimki gibi küçükse.. Ben tefal auto clean 500 kullanıyorum çok memnunum ve etrafımdaki herkese de tavsiye edip aldırdım, alıp da beğenmeyeni henüz duymadım :)

teşekkür ederim cnm tavsiyeni dikkate alıcam :)) bu arada size de mutluluklar diliyorum hayırlı uğurlu olsun :))

çok yer kaplamıyormu ?

çok yer kaplıyor tabi ama bende herşey ütüleniyor çarşaflar havlular mutfak bezleri gömlekler pantolonlar vs vs herşey...
bu yüzden de hem çok zaman harcıyorum, hemde kollarım ağrıyor bu yüzden buhar kazanlı olsun istiyorum.acil durumlarda kullanmak için normal ütü kullanıyorum.

tefal 9460 ile ilgili bir araştırma yaptım ütüde,serviside çok iyiymiş kullanan birileri var mı?

canm merhaba dedıgın ütü bu mu yoksa ya??bu ise fiyatı nedir ben bunu arıyorum ama..Eki Görüntüle 297069

Evet canım bu ütü,ben resim eklemeye üşendim de isim verdim:1: İnternette var bi de heryerde bulamayız bunu belli satış noktaları var sanırım....Ankarada migrosun birinde gördük biz bunun tanıtımını sonra da o migros kapandı:50:
Bulunur ya istersen sayfasına gir bak belki adres veriyordur.. Hayya şimdi ben de bakayım:1:.Ben kazanlı olandansa bunu tercih edicem şahsen:1:

Back
X