Kamuda çalışmaktan yorulmak ve alternatif aramak

• Konu Sahibi Konu Sahibi esma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence alabildiğiniz kadar izin alın gerekirse ücretsiz izin alın.
Ayrıca verilen iş yükü ağırsa yetişmiyor diye konuşun.
Yani kişisel bir sorunları yoksa sizinle neden böyle davrandılar onu anlamadım?

Merhaba Kamuda Avukat olarak çalışmaktayım. Sorun şu ki hiyerarşik yapılanmada sıkıntılarım var . Kurum sistemi oturtamadı. Bu durumdan dolayı sıkıntılar yaşamaktayım . Şube Müdürüne bağlı olarak çalışıyorum. Normalde böyle olmaması gerekiyor. 5 yıldır bekliyorum bir değişiklik olmadı . Kurumda bulunduğum yerde tek avukat olarak çalışıyorum. Bana yardımcı olan birde memur arkadaş var. Hiyerarşik durumdan dolayı benimle çalışan arkadaşı bana sormadan başka işlerde görevlendirme yapıyorlar. Bende çok yoruldum haliyle. Üst amir ile konuşmak istiyorum kurumdan ayrılacağım yönünde ama öyle bir planım da yok :) Aklımda yurt dışında eğitim almak gibi daha net olmayan şeyler var. Benim amacım tek avukat olduğum için ilerde böyle bir şey olursa yerime yeni avukatın gelmesi veya dosyaların ortada kalmaması için konuşmak ve böyle ani bir durumda onları çözümsüz bırakmamak. Birazda sıkıntı yaşattkları için gidebilme ihtimalimin olduğunu düşündürtmek. Nasıl konuşmalıyım net bir dayanağım olmadığı için de hafife mi alınırım diye kafamda soru işaretleri var. Ne yapmalıyım sizce?
kamuda bu tarz şeyler kimsenin umurunda olmaz canım. en iyisi sensin diye bir şey yok yerin hemen dolay işler yürür sen işsiz kaldığınla kalırsın

Bence alabildiğiniz kadar izin alın gerekirse ücretsiz izin alın.
Ayrıca verilen iş yükü ağırsa yetişmiyor diye konuşun.
Yani kişisel bir sorunları yoksa sizinle neden böyle davrandılar onu anlamadım?
Tek avukat olarak çalışan benim benimle kişisel bir sorun yok ama yaptığım işi hafife alıyorlar :( Bende izin almayı düşünüyorum

Back
X