Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, vücut ısısı düşük olup hamile olan var mı aranızda? Yumurtlamadan sonra ateşin hiç düşmemesi mi gerek illaki gebelik için çok merak ediyorum bilen varsa yardım edebilir mi
Merhaba kızlar, vücut ısısı düşük olup hamile olan var mı aranızda? Yumurtlamadan sonra ateşin hiç düşmemesi mi gerek illaki gebelik için çok merak ediyorum bilen varsa yardım edebilir mi
Canım ben hamiş değilim senin gibi bekleyenlerdenim ama ateşe aldanma derim çünkü o bünyeye göre kişiden kişiye değişen şeyler Belirtiler desen o da değişiyor batına kaç gün var?
Vucut isisi herkesin farklidir canm. Duzenli olcuyosan ve ornegin hep 35.9 olan ates ymurtlamadan snra 36.4 36.5 gibi gidiyor ve birden 36 35.9 gbi dustuyse gebelik yoktur adet olcaksindir. Ben ates takibi yapiyordum ordan biliyorumm dustugu gun veya ertesi gun mtlaka adet olursun
Bugün 26. Günüm adetime 5-6 gün var ama ateşim hiç yükselmedi bu ay en fazla 36.2 oldu. 36.0 derece ile adet oluyorum genelde. Göğüs ağrısı başlardı hep adetten bir hafta ya da on gün önce şimdi sadece akıntı var beyaz sulu
Test yaptinmi cnm okudum yazilanlarida bende atesimi ölcerek yumurtlamami takip ediyorum adetime bes gün var ama atesim 36.3 buna ragmen hamilelik olusmusmudur bilmiyorum sen atesini ölcüyormusun hala
Test yaptinmi cnm okudum yazilanlarida bende atesimi ölcerek yumurtlamami takip ediyorum adetime bes gün var ama atesim 36.3 buna ragmen hamilelik olusmusmudur bilmiyorum sen atesini ölcüyormusun hala
Ateşim çok düşük sanırım yumurtam çatlamadı bu ay Ateşim 36 .1 civarında hep ve 40. Gün bugün adetim 9 gün gecikti 7. Gün kan verdim negatif bu ay çörekotu kürü yapmıştım ona bağlıyorum normalde en fazla 1 , 2 gün gecikme ile adet olurdum.
Ateşim çok düşük sanırım yumurtam çatlamadı bu ay Ateşim 36 .1 civarında hep ve 40. Gün bugün adetim 9 gün gecikti 7. Gün kan verdim negatif bu ay çörekotu kürü yapmıştım ona bağlıyorum normalde en fazla 1 , 2 gün gecikme ile adet olurdum.