Acil yardim yardım :(

srpl_ozr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
199
60
18
37
Kizlar 6 haftalik gebeyim. bugun bebegimin kalp atislari cok şükür göründü ama benim kan grubuma bakildiginda benimki b negatif esimin b pozitif yani kan uyusmazligi var ve ilk gebeligim simdi nolacak bebegin kan grubunu kimden aldigi nasil belli olacak çok korkuyorum

Negatif olmasi artk bir engel deil canm doktoruna sorarsn zayn soylerler duydugume gore igne vuruyolarms ve bi engel kalmyms internettende arastrabilrsn.

İlk bebekte sıkıntı yok canım yanlız doğumdan sonra iğne vyrmaları gerekiyor 72 saat içinde bunu sakın ihmal etme yanlız düşüğün olmadı değil mi düşükten sonra da vurulması gerekiyor dğşüklerde doğumdan sayılıyor benimde negatif kan grubum oğlum var 7 yaşında hiçbir sorun yaşamadık çok şükür

kızlar düşüğüm yok yani bilmeden kimyasal gebelik falan geçirdiysem hiç haberim olmadı. onlardada gerekiyormu iğne yada nasıl bi skıntı olup olmadığını anlıcaz :(

kızlar düşüğüm yok yani bilmeden kimyasal gebelik falan geçirdiysem hiç haberim olmadı. onlardada gerekiyormu iğne yada nasıl bi skıntı olup olmadığını anlıcaz :KK43:
yok canım bilmeden geçirdiklerin sayılmaz düşüğün de olsa bilirdin zaten ;)ilk bebekte sıkıntı yok sen rahat ol tatlım keyfini çıkar doğumdan sonra iğneyi ihmal etme yeter ;)

benim ilk düşüğümde telaşeden üzüntüden unuttuk iğneyi doktorda sormadı ikinci karnımda öldü buyüzden iğne önemli sakın ihmal etme

Back
X